- Reaksiyon skoru
- 47
selam beyler 16 pro aldım %20 - %80 arası kullanıyorum ve pili su gibi gidiyor ne yapmam lazım
hocam güç tasarruf modunu sürekli kullanmak zararlı diye biliyorumParlaklığı kıs, güç tasarrufunda kullan, arkaplanda çalışan uygulamaları kapat, kamerayı az kullan.
Tuşlu telefon kullansın o zamanParlaklığı kıs, güç tasarrufunda kullan, arkaplanda çalışan uygulamaları kapat, kamerayı az kullan.
kaç saat gidiyor. pil sağlığı kaçtaselam beyler 16 pro aldım %20 - %80 arası kullanıyorum ve pili su gibi gidiyor ne yapmam lazım
sıfır cihazkaç saat gidiyor. pil sağlığı kaçta
aynenTuşlu telefon kullansın o zaman
Ben sıfır cihaz olup olmadığını sormadım. Ayrıca 0 cihaz ise bi kaç gün sabret bataryası bi kendisine gelsin.sıfır cihaz
pil sağlığı yüz daha 5 gün önce aldım kralBen sıfır cihaz olup olmadığını sormadım. Ayrıca 0 cihaz ise bi kaç gün sabret bataryası bi kendisine gelsin.
xiaomi samsung apple bu markaların üst düzey çoğu telefonlarını kullandım tek beğenmediğim kısmı pil geri özellik olarak iphone kullanmadan anlayamayacaksın maalesefBu yüzden android
tasarrufta kullanması pilin ömrüne zararParlaklığı kıs, güç tasarrufunda kullan, arkaplanda çalışan uygulamaları kapat, kamerayı az kullan.
İphone kullandım ama yinede parasını hak etmiyorxiaomi samsung apple bu markaların üst düzey çoğu telefonlarını kullandım tek beğenmediğim kısmı pil geri özellik olarak iphone kullanmadan anlayamayacaksın maalesef