16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

androidde 5000-6000 mah piiler havada ucusuyor poco x3de 10 saat pugb oynamıstım ilk aldıgımda simdi zar zor günü cıkarıyor 5 sene sonunda, gözümü magic 7 lite a diktim 4000nit parlaklık ve 6600 mah pil var yazılımda cok iyi , apple batarya tarafında hic yüz güldürmedi ve bilerek eskittiklerini kabul ettiler zaten...

androidde 5000-6000 mah piiler havada ucusuyor poco x3de 10 saat pugb oynamıstım ilk aldıgımda simdi zar zor günü cıkarıyor 5 sene sonunda, gözümü magic 7 lite a diktim 4000nit parlaklık ve 6600 mah pil var yazılımda cok iyi , apple batarya tarafında hic yüz güldürmedi ve bilerek eskittiklerini kabul ettiler zaten...
android tarafı gene daha iyi pil olarak

kanıt dedin attık kardeş bekliyorum yorumunu
Hocam internette her duyduğuna inanan insan çok maalesef güç tasarruf modu sadece işlemci ve gpu sınırlıyor bu sayede pilin daha uzun süre gitmesini sağlıyor bu durum ne pile ne cihaza bir zararı var. Zaten işlemciyi kısıtlamak niye bataryaya zarar versin ki tamamen saçmalık. Birde dünya para döküp alacağım cihazı pil tasarrufunda kullanacaksam o telefonun bir dakika daha elimde tutmam açıkçası

bilerek eskittiklerini falan kabul etmediler. kabul edilen şey işlemci frekansının batarya sağlığı düştükçe otomatik kısılması. o da batarya sağlığı düşükken telefon kendi kendine kapanmasın diye. Apple işlemcilleri powerbank gibi bataryalara ihtiyaç duymaz çünkü verimli. sürekli apple batmış xiaomi süpermiş gibi konuşuyorsunuz ama apple hala en çok satan telefon. ezici üstünlükle amiral gemisinde apple çok daha fazla satıyor. kendinizi böyle tatmin etmeyin poco phone iphone rakibi olabilir mi?

Aynen ilk defa iphone alacağım içinde düşük bi model olsun beğenirsem proya geçerim diye düşünüyorum
yd model alacaksan ilk 15 al ozaman ilerde geçersin proya

Uygunsuz davranış
Hocam internette her duyduğuna inanan insan çok maalesef güç tasarruf modu sadece işlemci ve gpu sınırlıyor bu sayede pilin daha uzun süre gitmesini sağlıyor bu durum ne pile ne cihaza bir zararı var. Zaten işlemciyi kısıtlamak niye bataryaya zarar versin ki tamamen saçmalık. Birde dünya para döküp alacağım cihazı pil tasarrufunda kullanacaksam o telefonun bir dakika daha elimde tutmam açıkçası
ben zararı var demedim zaten zararı diyen @mouseavcisi11 adlı ucube. ayrıca yepyeni bir pil teknolojisi sunulmadığı sürece cihazların pilleri bitecek bir yerde. pil tasarrufu acil durumlarda hayat kurtarıcı oluyor. böyle bakmak saçma kaç para verdiğim telefon falan diye.

Yine bir konu iphone vs android meselesine dönmüş tak diye 6 sayfa entry var. 3550mah cihazı 20-80 arası kullanıyorsun yani tam kapasitenin %60ı, bu cihazın donanımları 4500mah pro max ile aynı. Tabi ki hızlı bitecek. Salla pil sağlığını %10-%95 aralığında kullan. Böyle eziyet çekersin.

Uygunsuz davranış
ben zararı var demedim zaten zararı diyen @mouseavcisi11 adlı ucube. ayrıca yepyeni bir pil teknolojisi sunulmadığı sürece cihazların pilleri bitecek bir yerde. pil tasarrufu acil durumlarda hayat kurtarıcı oluyor. böyle bakmak saçma kaç para verdiğim telefon falan diye.
SEN NASIL BİR EZİKSİN BU KADAR TAKTIĞIN ŞEYE BAK? NAMUS MESELESİNE ÇEVİRDİN OLAYI İŞSİZ UCUBE. BİRDE BANA UCUBE DİYORSUN 2 SAATTİR GEVEZELİYORSUN. BEN REDDİT GİBİ PLATFORMLARDAN VE GLOBAL FORUMLARDAN OKUDUĞUM KADARI İLE ORTAYA BİR FİKİR ATTIM KATILIRSIN VEYA KATILMASSIN SANA KALMIŞ AMA 2 SAATTİR TOXİC BİR ŞEKİLDE YAZIP DURUYORSUN. UCUBE OLAN SENSİN GÜNÜN 10 SAATİNİ FORUMDA GEÇİRİYORSUN SANIRIM GİT BİR İŞ BUL.

Biliyorum hocam kimin ne dediğini sakin olun sizin yazdıklarınıza destek çıktım :D. Pil tasarrufu kötü bir şey değil pil düşükken açmak veya telefonu şarj edemeyeceğimiz durumlarda pil tasarrufunda kullanmak hayat kurtarır ben günlük kullanımda full güç tasarrufunda kullanmayı saçma buluyorum

Aferin sana senden bunu istedik zaten yok münasip bir yerine sok falan forumdan banlamasalar ben sana güzel sözler söylerdim.
sok demedim koy dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SEN NASIL BİR EZİKSİN BU KADAR TAKTIĞIN ŞEYE BAK? NAMUS MESELESİNE ÇEVİRDİN OLAYI İŞSİZ UCUBE. BİRDE BANA UCUBE DİYORSUN 2 SAATTİR GEVEZELİYORSUN. BEN REDDİT GİBİ PLATFORMLARDAN VE GLOBAL FORUMLARDAN OKUDUĞUM KADARI İLE ORTAYA BİR FİKİR ATTIM KATILIRSIN VEYA KATILMASSIN SANA KALMIŞ AMA 2 SAATTİR TOXİC BİR ŞEKİLDE YAZIP DURUYORSUN. UCUBE OLAN SENSİN GÜNÜN 10 SAATİNİ FORUMDA GEÇİRİYORSUN SANIRIM GİT BİR İŞ BUL.
önceki mesajlarına üslubuna dön bak kim takmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cahilsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee