16 PRO VS 16 PRO MAX ??

diekatze

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
13 PM kullanıyorum.

İki cihaz da sıfır kutuda yurtdışı diplomat kayıtlı her hat aktif kullanılıyor.

16 Pro 62-63 bin 128 GB
16 Pro Max 75 bin 256 GB

Sizce hangi cihaz alınmalı? Yoksa 17 serisi mi beklenmeli?

Arada 12-13 bin fark var sonuçta çok büyük bir rakam değil.

128 alınmaz 256 olsa al derdim ama 128 iphone alınmaz tabi pek foto çekmiyorsan

128 alınmaz 256 olsa al derdim ama 128 iphone alınmaz tabi pek foto çekmiyorsan
Evet halihazırda 128 GB kullanıyorum pil ömrü de 76’ya düştü şimdi bir pil değişimi 4000 TL hafızayı da arttırmak istesem o da 4000 5000 TL. Bu masrafı yapacağıma telefonu değiştirim var bir yandan da sadece pili değiştirip idare etmeyi de düşünüyorum ama kararsızım

Evet halihazırda 128 GB kullanıyorum pil ömrü de 76’ya düştü şimdi bir pil değişimi 4000 TL hafızayı da arttırmak istesem o da 4000 5000 TL. Bu masrafı yapacağıma telefonu değiştirim var bir yandan da sadece pili değiştirip idare etmeyi de düşünüyorum ama kararsızım
Sen de benim gibi bir telefon aldığında uzun yıllar kullanıyorsan Bence 16 pro Max al

13 PM kullanıyorum.

16 Pro 62-63 bin 128 GB
16 Pro Max 75 bin 256 GB

Hocam 92bine şirket adına sıfır Tr garantili 16pro max aldım 17-18civarı KDV’sinden yararlandık. Yani yurtdışı ürüne 75k vermek ne kadar mantıklı?

Sen de benim gibi bir telefon aldığında uzun yıllar kullanıyorsan Bence 16 pro Max al
Evet uzun süre kullanıyorum ilk çıktığından beri 13 pro Max’im var, 17 serisinin çıkacak olması biraz kafamı karıştırıyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 92bine şirket adına sıfır Tr garantili 16pro max aldım 17-18civarı KDV’sinden yararlandık. Yani yurtdışı ürüne 75k vermek ne kadar mantıklı?
Yurt dışı lakin kayıtlı ürün hocam

Evet uzun süre kullanıyorum ilk çıktığından beri 13 pro Max’im var, 17 serisinin çıkacak olması biraz kafamı karıştırıyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı lakin kayıtlı ürün hocam
17 çıkınca alabilecek durumunuz olacaksa bekleyip beklememek size kalmış ama ben Apple nin pek bişey yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası

17 çıkınca alabilecek durumunuz olacaksa bekleyip beklememek size kalmış ama ben Apple nin pek bişey yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası
Taksit seçeneğinin olmaması düşündürüyor beni. Şuan maaşımdan kalan para ile 16 pm i alabiliyorum rahatça borçlanmadan

16 PM kullanıyorum 256gb gayet yeterli ama yanında icloud da gerekiyor hocam.Çok fotoğraf çekiyorsanız yeterli gelmiyor bir zamandan sonra.

16 PM kullanıyorum 256gb gayet yeterli ama yanında icloud da gerekiyor hocam.Çok fotoğraf çekiyorsanız yeterli gelmiyor bir zamandan sonra.
O alınır hocam ya. Normal uygulama kurmak vs sıkıntı oluyor bu devirde artık 128 gb için

O alınır hocam ya. Normal uygulama kurmak vs sıkıntı oluyor bu devirde artık 128 gb için
Hocam sen boşver 16 yı 13pm de kal, bence sen o parayla sistemi yenile. Yani bir telefona o parayı bayılmak saçma geliyor bana, telefondan ne yapiyorsunuzki sanki

13 PM kullanıyorum.

16 Pro 62-63 bin 128 GB
16 Pro Max 75 bin 256 GB

Diplomat kayıt nasıl oluyor hocam

Hocam sen boşver 16 yı 13pm de kal, bence sen o parayla sistemi yenile. Yani bir telefona o parayı bayılmak saçma geliyor bana, telefondan ne yapiyorsunuzki sanki
Sistemi hiç kullanmıyorum bile inan :) kardeşim roblox oynuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri