Neler Yeni

16 yaşımda 20'lik dişlerim çıkmaya başladı.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Başlıkta dediğim gibi çıkmaya başladı tam olarak değil böyle yarım gibi çıkmaya başladı ve bir şeyi çiğnerken çok ağrı oluyor oralarda çektirmelimiyim daha tam çıkmadı yarısı çıktı arkalarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali arslan
herşekil çektirecen ama önce röntgen çektir kök uzayınca damarlara gelebiliyor ben daha çektirmedim (ama geç çıkmıştı çektirecem) bazen ağrı yapıyor bir tanesi iyi çıkık normal ama herşekil çektirilmesi lazım.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herşekil çektirecen ama önce röntgen çektir kök uzayınca damarlara gelebiliyor ben daha çektirmedim (ama geç çıkmıştı çektirecem) bazen ağrı yapıyor bir tanesi iyi çıkık normal ama herşekil çektirilmesi lazım.
hocam bu ağrı geçermi peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali arslan
hocam bu ağrı geçermi peki
hiçbir zaman geçmez sürekli ara ara ağrır doktora git tam çıkmışsa da çeker tam çıkmamışsada ama küçükse çekmeyebilir önemli olan kökü köklenmeden çektirmen lazım belki büyüyordur ondan ağrıyordur doktorun bakması lazım

TahinPekmez

80+ Silver
Başlıkta dediğim gibi çıkmaya başladı tam olarak değil böyle yarım gibi çıkmaya başladı ve bir şeyi çiğnerken çok ağrı oluyor oralarda çektirmelimiyim daha tam çıkmadı yarısı çıktı arkalarda
36 yaşındayım daha çıkmadı. Doktor evet yok bazen çıkmaz dedi.ben şanslıyım galiba

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 haftadır sürekli dişçiye gidiyorum sakın dişlerini ihmal etme o yaşlarda ileride çok pişman olursun dostum inan bana.
diş fırçalama açısından mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbir zaman geçmez sürekli ara ara ağrır doktora git tam çıkmışsa da çeker tam çıkmamışsada ama küçükse çekmeyebilir önemli olan kökü köklenmeden çektirmen lazım belki büyüyordur ondan ağrıyordur doktorun bakması lazım
şuan hocam öyle bir büyüme yok işte yarı bir şekilde çıktı alt taraflarda son taraflarda yanlarında etler duruyor

şahin doğan

80+ Platinum
şuan hocam öyle bir büyüme yok işte yarı bir şekilde çıktı alt taraflarda son taraflarda yanlarında etler duruyor
20'lik diş genelde düz çıkmıyor. yan çıkarak diğer dişleri sıkıştırıyor ve düzeni bozuyor. Ağrısı geçmez. Cerrahi işlem ile alınması lazım.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
diş fırçalama açısından mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır diş fırçalama açısından değil genel olarak bakım konusunda ve gerektiğinde dişçiden kaçmama konusunda özellikle. Zamanında gidersen her şey daha farklı olur.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben çektirmedim bu dişleri aga duruyor ben de bu kadar sıkıntı mı ya

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Böyle görüntüsü
20221028_161420.jpg

rıza baba

80+ Bronze
yaş 17 12likler daha yeni çıktı :D😂

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Hormonlu çocuklar sizi.
Doktora danış bize danışacağına. Yanlış müdahale büyük sakatlıklara sebep olabilir.

Top Bottom