hocam bu ağrı geçermi pekiherşekil çektirecen ama önce röntgen çektir kök uzayınca damarlara gelebiliyor ben daha çektirmedim (ama geç çıkmıştı çektirecem) bazen ağrı yapıyor bir tanesi iyi çıkık normal ama herşekil çektirilmesi lazım.
2 haftadır sürekli dişçiye gidiyorum sakın dişlerini ihmal etme o yaşlarda ileride çok pişman olursun dostum inan bana.hocam bu ağrı geçermi peki
hiçbir zaman geçmez sürekli ara ara ağrır doktora git tam çıkmışsa da çeker tam çıkmamışsada ama küçükse çekmeyebilir önemli olan kökü köklenmeden çektirmen lazım belki büyüyordur ondan ağrıyordur doktorun bakması lazımhocam bu ağrı geçermi peki
36 yaşındayım daha çıkmadı. Doktor evet yok bazen çıkmaz dedi.ben şanslıyım galibaBaşlıkta dediğim gibi çıkmaya başladı tam olarak değil böyle yarım gibi çıkmaya başladı ve bir şeyi çiğnerken çok ağrı oluyor oralarda çektirmelimiyim daha tam çıkmadı yarısı çıktı arkalarda
diş fırçalama açısından mı ?2 haftadır sürekli dişçiye gidiyorum sakın dişlerini ihmal etme o yaşlarda ileride çok pişman olursun dostum inan bana.
şuan hocam öyle bir büyüme yok işte yarı bir şekilde çıktı alt taraflarda son taraflarda yanlarında etler duruyorhiçbir zaman geçmez sürekli ara ara ağrır doktora git tam çıkmışsa da çeker tam çıkmamışsada ama küçükse çekmeyebilir önemli olan kökü köklenmeden çektirmen lazım belki büyüyordur ondan ağrıyordur doktorun bakması lazım
20'lik diş genelde düz çıkmıyor. yan çıkarak diğer dişleri sıkıştırıyor ve düzeni bozuyor. Ağrısı geçmez. Cerrahi işlem ile alınması lazım.şuan hocam öyle bir büyüme yok işte yarı bir şekilde çıktı alt taraflarda son taraflarda yanlarında etler duruyor
Hayır diş fırçalama açısından değil genel olarak bakım konusunda ve gerektiğinde dişçiden kaçmama konusunda özellikle. Zamanında gidersen her şey daha farklı olur.diş fırçalama açısından mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan hocam öyle bir büyüme yok işte yarı bir şekilde çıktı alt taraflarda son taraflarda yanlarında etler duruyor