Neler Yeni

20 lik diş çekimi nasıl olur

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Kanka 6 tane çektirdim ben 20lik bende fazla varmış diş yapısını bozuyormuş hayatımda yaşadığım en boktan günlerdendi çok fena acıyor narkozun etkisi geçtikten sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Kanka 6 tane çektirdim ben 20lik bende fazla varmış diş yapısını bozuyormuş hayatımda yaşadığım en boktan günlerdendi çok fena acıyor narkozun etkisi geçtikten sonra
kanka seninki anormal biraz 6 tane ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
0 his. İsterse asfalt deler gibi girsin yine hissetmezsin. Rahat ol zaten çok basit bir işlem. Aç çıkar kapat. Korkacak bir şey yok. Ben çekim animasyonlarına da bakmıştım.Hatta bak ataytım sana da. Senin durum ilk 10 saniyedeki sonra kapatabilirsin. Aç çıkar kapat çok basit.
hocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi
doğrumudur acaba sizce

donanimci98

80+ Bronze

doğrumudur acaba sizce
Saçma bir fikir. Devlette para vermiyorsun asıl özel çekelim der para almak için. O 20 liklerin çekilmesi gerekiyor. İleride dişlerini ittirir. Dişlerin köklenmeden çektir kurtul.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

doğrumudur acaba sizce
Arkadaşın senin için iyi olanı tavsiye etmiş. Ama iki türlü de mutlu olursun

emrekorpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaşlar merhaba ben de alttaki 2 tane 20lik dişimi de çektirdim ancak kafama takılan şu ilk seferde çok fazla ağrı hissetmiştim hatta ağrıdan uyuyamamıştım bile bu sefer ise hiç ağrı hissetmedim bu durum sinirlerin zarar gördüğü anlamına mı gelir ve şu da var 1. çekimde kanama aynı gün durmuştu 2. çekimde ise 1.5 gün kanama devam etti normal midir sizce

Top Bottom