Hocam.ben göz bandı ile girecem galiba
kanka seninki anormal biraz 6 tane neKanka 6 tane çektirdim ben 20lik bende fazla varmış diş yapısını bozuyormuş hayatımda yaşadığım en boktan günlerdendi çok fena acıyor narkozun etkisi geçtikten sonra
hocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi0 his. İsterse asfalt deler gibi girsin yine hissetmezsin. Rahat ol zaten çok basit bir işlem. Aç çıkar kapat. Korkacak bir şey yok. Ben çekim animasyonlarına da bakmıştım.Hatta bak ataytım sana da. Senin durum ilk 10 saniyedeki sonra kapatabilirsin. Aç çıkar kapat çok basit.
doğrumudur acaba sizcehocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi
Saçma bir fikir. Devlette para vermiyorsun asıl özel çekelim der para almak için. O 20 liklerin çekilmesi gerekiyor. İleride dişlerini ittirir. Dişlerin köklenmeden çektir kurtul.hocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğrumudur acaba sizce
Arkadaşın senin için iyi olanı tavsiye etmiş. Ama iki türlü de mutlu olursunhocam bi arkadaş devlette direk çekeim gitsin kafası var dedi özelde muayne ol belki çektiricek bir durum olmaz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğrumudur acaba sizce