Neler Yeni

20 lik diş çekimi nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
yok yok 3 tane dişim görünür de anlamında cıktı 1 tanesi gömülü duruyor ben de senin gibiyim çektiricem yani
develtemi gideceksiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocana bağlı ben devlette randevu vs uzun sürdüğü için özelde çektirdim. Acısından duramıyordum çünkük. Çeken hoca da iyiydi. Tabi özel pahalı oluyor ister istemez.
hocam filmi attım

yok yok 3 tane dişim görünür de anlamında cıktı 1 tanesi gömülü duruyor ben de senin gibiyim çektiricem yani
yaşınuız kaçtı

donanimci98

80+ Bronze
hocam ben devlete gideceğim herhangi bir sıkıntı çıkarmı
Üstler daha oluşmamış herhalde. Sağ alt benim dişin durumuna çok benziyor. O bayağı rahat geçmişti. Sol benim dişten biraz aşağıda. Ama sende şöyle bir durum var.Yaşın küçük olduğu için 20lik diş köklerin daha oluşmamış. Rahat çıkar bendekine göre.

Gömülü yani acıdımi hocam nasıl geçti anlatır mısınız

Ne kadar hocam
Üstlere diş başı 1000, altlara diş başı 2500. Film + tomoğrafi 600 tl. Ama 3 ayı geçti zam yemiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Üstler daha oluşmamış herhalde. Sağ alt benim dişin durumuna çok benziyor. O bayağı rahat geçmişti. Sol benim dişten biraz aşağıda. Ama sende şöyle bir durum var.Yaşın küçük olduğu için 20lik diş köklerin daha oluşmamış. Rahat çıkar bendekine göre.

Üstlere diş başı 1000, altlara diş başı 2500. Film + tomoğrafi 600 TL. Ama 3 ayı geçti zam yemiştir.
baya pahalıymış bzizm buralarda doktorlar ne kadar iyi onuda bilemiyorum puanlama vs. yok giesundayım küçük bir il

donanimci98

80+ Bronze
baya pahalıymış bzizm buralarda doktorlar ne kadar iyi onuda bilemiyorum puanlama vs. yok giesundayım küçük bir il
Parasını geçmiştim. Canım çok acıyordu. Üniversite hastanesine gidebilirdim vakit olsaydı. Ama randevular uzun. Olay çekecek doktorun iyi olması tamamen. Ama yeni mezun falan çekmeye kalkarsa ben çektirmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Parasını geçmiştim. Canım çok acıyordu. Üniversite hastanesine gidebilirdim vakit olsaydı. Ama randevular uzun. Olay çekecek doktorun iyi olması tamamen. Ama yeni mezun falan çekmeye kalkarsa ben çektirmezdim.
nerden anlarız yeni olduğunnuki

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner

donanimci98

80+ Bronze
doğru

hocam şey dediniz soldaki biraz derin dediniz derin olursa zorlarmı beni
Dişinde kök yok zaten üstünü açınca misket alır gibi çıkarır onu korkma.Zaten sıkıntılı bir durum olursa önceden söylerler. Böyle böyle olabilir diye.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Senin sorudaki metin dışında başka mesajları okumadan yazıyorum. Ben 5 sene tel tedavisi gördüm benim çenem üçüncü derecenin en kötü durumundaydı. 15-16 yaşlarımda tel takmam rağmen 20lik dişler çok sorun yarattırıyordu. 18in sonlarına doğru diş tellerimi çıkardım biraz rahat ettim fakat 1 yıl sonra 20 olmama 1 ay kala(öncesinde de ağrı vardı) çok fazla acı çekmeye ve arka tarafta dişler etlerimi eze eze yaralar oluşturduğunda 4 20lik dişimide çektirdim. ilk önce sol tarafımdaki alt-üst 7 gün sonra sağ tarafımdaki alt-üst çekildi. Çekimi çok kolay ilk iğne yapılıyor 5 dakikaya uyuşuyor ve hemen alt-üst çekimi oluyor. Benimkiler çok kötü ve derinde olmasından her ameliyat(öyle diyorlar bazıları cerrahi müdahale der) yaklaşık 30 dakika sürdü. İlk çektiğim gün hemen jel kompresi yatana kadar kullandım ve çok fazla şişkinlik(oldu ama fazla değil) olmadı, ikincisinde çektirdiğim gün değil ertesi günden 1 hafta boyunca kullandım ve bir türlü dinmedi ilk gün yapılması çok önemli .!
*
Dikişler bir kaşınabilir ve rahatsız edebilir normaldir ama hiç oynama. Dişlerini fırçalamanı söyler ama ben yapamadığımdan ağız suyu kullanmak durumunda kaldım doktoruna söyle ne olur ne olmaz reçetene yazsın. Ağrı kesici ise güçlü bir ağrı kesici yazsın. Çünkü bu yaşta sende de başladıysa çok fena çene ve baş ağrısı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom