500 tl iyizico bakiyem var spirit of aim modelinde kullanmayı düşünüyorum hybrid le speed arasında kalmıştımbence sens e göre değilde ne istediğine bağlı fps oyunlarında control ya da hybrid alıyolar genelde speed alcaksan qck performance speed i çok övüyolar
Kral hybrid al zaten sensin hızlı,hızlı mousepad alırsan kontrol edemezsin500 tl iyizico bakiyem var spirit of aim modelinde kullanmayı düşünüyorum hybrid le speed arasında kalmıştım
kanka intetnet kafe mousepadidaha önceki mousepadin ne tür hizdaysa ondan devam et yada örnek veriyorum diyosan ki benim eskisi control ben daha hızlı istiyorum. o zaman hybrid al falan.onceki mousepadin ne hizdaydi?
Benimde şahsi fikrim her zaman hybrid mousepadlerden yana olur çünkü en dengeli yüzey.speed de durdurma gücüne çalışmak durumda kaliyorsunuz.controldede hareket gücüne calisiyorsunuz.hic uğraşmak istemiyorsanız en rahatı hybrid.her şey var canım hybridimdekanka intetnet kafe mousepadi5 yıllık baya bir pürüzlü speed değil kesinlikle tek bildiğim o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hybrid benim için en iyi seçenek gibi
çoğunluk speed tercih etmiş işte yok yüzeyi rahatsız ediyo prof oyun deneyimi için speed alın vs vs çok gördüm o biraz etkiledi beniBenimde şahsi fikrim her zaman hybrid mousepadlerden yana olur çünkü en dengeli yüzey.speed de durdurma gücüne çalışmak durumda kaliyorsunuz.controldede hareket gücüne calisiyorsunuz.hic uğraşmak istemiyorsanız en rahatı hybrid.her şey var canım hybridimde
Speed ve cam mousepad Apex,Overwatch gibi düşmanı crosshairla takip etmeye dayalı oyunlarda daha çok iş görüyor.Yüzeyi pürüz az yada pürüzsüz olduğu için akıcılık sağlıyor ama CS2 takibe dayalı bir oyun değil gene speed kullanan vardır ama bu ergonomi meselesi ayrıca çoğunluk hybrid ve control tercih ediyor valorant ve CS2 için.çoğunluk speed tercih etmiş işte yok yüzeyi rahatsız ediyo prof oyun deneyimi için speed alın vs vs çok gördüm o biraz etkiledi beni
anladım çok teşekkür ederimSpeed ve cam mousepad Apex,Overwatch gibi düşmanı crosshairla takip etmeye dayalı oyunlarda daha çok iş görüyor.Yüzeyi pürüz az yada pürüzsüz olduğu için akıcılık sağlıyor ama CS2 takibe dayalı bir oyun değil gene speed kullanan vardır ama bu ergonomi meselesi ayrıca çoğunluk hybrid ve control tercih ediyor valorant ve CS2 için.
Bana göre en iyisi hybrid. control mousepadler pürüzlü, zımpara hissiyati veriyor. genelde sleeve takiyolar bundan dolayı.