Neler Yeni

1600 TL parfüm önerisi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Tütün ve hafif odunsu kokular istersen burberry london öneririm. Biraz daha tatlı ve fresh bir koku olarak lacoste blanc olabilir. Benim şu an kullandığım parfüm davidoff cool water ve bu kokuyu çok seviyorum fazlasıyla fresh ve akuatik bir koku kalıcılık olarak yeterli buluyorum. Bundan önce nikos homme sculpture kullanıyordum o parfüm de fiyatına göre iyidir ucuz ve kalıcı narenciye notaları ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam maskülen bir kokusu var benim beğendiğim bir kokuydu.
Teşekkür ederim bakacağım dedin kokulara.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
knk parfüm bu neden bu kadar kastın ki git bilminyoncuya al ne bu rakamlar böyle 1000 tl 2000 tl

Hasan344

80+ Gold
Olm ne parfüm gurmeleri varmış be. Ben axe deodorant sıkıp geçiyorum.😃😃

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Dior sauvage ve versace eros kullanıyorum çok ağır da değil hafif de değil ideal bir ağırlığı var(ben genelde ağır kullanıyorum bana diğerlerine göre hafif geldi size yine de ağır gelebilir) yaz için dior biraz daha iyi fakat ikiside kışlık koku bunların orijinallerini kullandığım için öneriyorum birde dolmasını uzun süre kullandığım gayet ucuz olan bir parfüm var Givenchy Insense Ultramarine bunuda kesinlikle öneririm ben david walker olanı kullandım. (David walker e-64 stokları çok cabuk bitiyor)
dawid walkerin bi parfümü var seri numarasını söktüm yanlışıkla piyasadaki 1000 tl üstü parfümlerden 10 kat daha fresh ve güzel kokuyo sıktığın gün en az 2-3 kişi parfümün güzelmiş diyo
yani dawid walkerin parfümleri güzel kokuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom