Tam modellerini yazarsan dönüş yapayım.Ennermax ve bitfenix var
copböyle bir psu iş görür senin
Alıntıyı görüntüle
yokönerim 2.el kovalaman, bu bütçeyle alacağın psuya bırak sistemi çöp bile emanet etmem. Seasonic 650lik gold psuyu 2000e 2.el satın almıştım senelerdir bana mısın demiyor.
Tam modellerini yazarsan dönüş yapayım.
sistem 3. yıl tutuşunca konu açma ama. Enermax gibi ot çöp psular sabit akım vermede sıkıntılıdır, adam akıllı kapasitörlü bir psu al.cop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok
![]()
Enermax MAXPRO III 600W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
3 yıl bi malı kullanmam zaten ama ennermax bitfenix gibi markaları da çok övüyorlar fprumda atıyorlar. Niye kötü dediniz. Ek olarak 2. el cooler master, thermaltake, deepcııl gibi markalara bakıyorum. e falan 600-750 w çözmeye çalışcağım me diyoesunuz o durumasistem 3. yıl tutuşunca konu açma ama. Enermax gibi ot çöp psular sabit akım vermede sıkıntılıdır, adam akıllı kapasitörlü bir psu al.
Hocam, cumaya kadar maaş yatcak ama cumaya kadar da elime gelsin istiyorum. Bu sessizdir on numaradır 5060 la falan sorun yapmax kesimlikle kayda değer beklediğine değer zart zurt diyor musun. Yoksa yukarda belirttiğim gibi 1-1.5 a dediğim markalara mı bakayım. Saolasın şimdidenİkisi de E tier psu bence alınmaz. En azından C tier bakmak lazım.
Bu bütçelerde minimum önerim bu model olur.
![]()
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al Geç Hocam .3 yıl bi malı kullanmam zaten ama ennermax bitfenix gibi markaları da çok övüyorlar fprumda atıyorlar. Niye kötü dediniz. Ek olarak 2. el cooler master, thermaltake, deepcııl gibi markalara bakıyorum. e falan 600-750 w çözmeye çalışcağım me diyoesunuz o duruma
Hocam, cumaya kadar maaş yatcak ama cumaya kadar da elime gelsin istiyorum. Bu sessizdir on numaradır 5060 la falan sorun yapmax kesimlikle kayda değer beklediğine değer zart zurt diyor musun. Yoksa yukarda belirttiğim gibi 1-1.5 a dediğim markalara mı bakayım. Saolasın şimdiden
Sessizlik konusunda bu bütçede pek bir şey beklememek lazım.Bu sessizdir on numaradır 5060 la
Aklımda aylardır bu var zaten ama arkadaşların yukardaki demeçleri korkuttu. Ek olarak MSI da çok sevdiğim bir marka zaten napsam bilemedim.Al Geç Hocam .
![]()
Enermax MAXPRO III 600W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
msi diğerlerine göre sessizlikte falan daha iyi olmaz mı ek olarak geçtiğim psu daryun diye bi dandik maraSessizlik konusunda bu bütçede pek bir şey beklememek lazım.
Diğer modellere göre daha uzun ömürlü olduğu kesin.
Enermax aklına yatıyorsa 700W al en azından ısınıp fana gerek duymasın rahat çalışsın.
Msı Düşük Modeller Çokta Abartılan Ve Düşük Segmente Göre Pahalı Olan Ürünler Markası Var Diye Msı Alma Enermax Al Geç O YüzdenAklımda aylardır bu var zaten ama arkadaşların yukardaki demeçleri korkuttu. Ek olarak MSI da çok sevdiğim bir marka zaten napsam bilemedim.
msi diğerlerine göre sessizlikte falan daha iyi olmaz mı ek olarak geçtiğim psu daryun diye bi dandik mara
markasından ziyade muhattap, incelem bulma, EJDERYANIM asilliği falanımsıdan da emesey almak istiyorum. Anakartımda msi bir sorun çıktı 2-3 güne gitti geldi yardımcı oldular. Kuzeninde msi anakartı bardı aynı şekil ona da yardım edebildiler. Ennermax incelemesini yapan bulamıyorum. 2. elde aynı paraya niye alayım diyorum 1000 falannderlerse güzel bir şey takıp kasama kullanacağım. Yoksa bu msi ennermax dalgası kafamı bozcak 3-5 arkadaş daha yazarsa onların yorumlarını dikkate alayım.Msı Düşük Modeller Çokta Abartılan Ve Düşük Segmente Göre Pahalı Olan Ürünler Markası Var Diye Msı Alma Enermax Al Geç O Yüzden![]()