Neler Yeni

16000 altı oyun telefonu önerisi

sabanozsu

80+ Bronze
Oyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
Güncel olarak yurtdışı Poco X6 pro 5 G 512 GB kullanıyorum memnunum 12 k ya falan almıştım

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Mesela ücreti ne kadar bide buralarda bunu yapacak insan yok ben bartında köyde yaşıyorum bide devlet artık sahte imeileri bulup kapatırıodu başımın ağrımasını istemiyorum büyük ihtimalle realme gt2 pro alıcam pubg 90 fps verebiliyor genisihin impact 50-60 fps benim için yeterli (İPhone telefon asla düşünüyorum bana göre para tuzağı)
imei her türlü kayıt ettirilir ve telefonu alacağınız yer onu kayıt ettirir ücretide max 1k dır

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Sence realme gt2 pro mu yoksa poco x6 pro yurt dışı mı
ekranda her ikiside çok iyi fakat realme bir tık önde ve cg victus var bataryaları aynı arka kamerada realme önce poco daha iyi performansta poco çok daha iyi güncellik anlamındada poco 2 sürüm fazla alıcak bunlara göre kararını ver ben olsam poco alırdım

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan Yalçın
ekranda her ikiside çok iyi fakat realme bir tık önde ve cg victus var bataryaları aynı arka kamerada realme önce poco daha iyi performansta poco çok daha iyi güncellik anlamındada poco 2 sürüm fazla alıcak bunlara göre kararını ver ben olsam poco alırdım
Çok teşekkür ederim

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Oyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
Airdroplar ile para kazandirma ihtimali de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,748
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom