Yardım 1600Tl Bütçe Ram Önerisi.

Ballistix al. Senin düşündüğün XPG ramlerde Hynix CJR/DJR var daha kötü ballistix e göre.
Tmm sağolun o zaman Ballistix alıcam.
Peki buna ne değerler ideal, imzadaki sisteme göre.

Anladım o zaman ben yanlış biliyorum. Neyse hangi rami alayım sen onu söylersen sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış biliyormuşum, dediğin gibiymiş.
Yer yüzünde belirttiğin frekans ve voltajda çalışabilecek bir ram olmadığını biliyorum zaten de boşuna tartışmak istemedim :D

Açıkçası belirttiğin bütçede alabileceğin en iyi ramler ballistix ama onlarda da 4000 gibi frekansları b-die gibi çok düşük timinglerde alamazsın.

Yer yüzünde belirttiğin frekans ve voltajda çalışabilecek bir ram olmadığını biliyorum zaten de boşuna tartışmak istemedim :D
Anlıyorum seni genelde forumda tartışmak zor da ben anlayış gösterirdim :)
Açıkçası belirttiğin bütçede alabileceğin en iyi ramler ballistix ama onlarda da 4000 gibi frekansları b-die gibi çok düşük timinglerde alamazsın.
Anladım sağolasın.

Gear 1, 3800 15-20-8-12-21
Eyv, peki gece yarısına doğru ya da yarın sana yazsam; şuan kullandığım ram için, bi deneme yapabilirmiyiz? Xmp profilini seçince boot etmiyor memtest'te de milyon hata veriyor. Bende şuan manuel değer verdim cl-16-16-16-36 4000 1.35V'de çalışıyor ama mem testte 15Dk teste soktum 2 hata verdi veriyor, bu sorun ram mi kaynaklı işlemci mi bilemedim, yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Anlıyorum seni genelde forumda tartışmak zor da ben anlayış gösterirdim :)

Anladım sağolasın.

Eyv, peki gece yarısına doğru ya da yarın sana yazsam; şuan kullandığım ram için, bi deneme yapabilirmiyiz? Xmp profilini seçince boot etmiyor memtest'te de milyon hata veriyor. Bende şuan manuel değer verdim cl-16-16-16-36 4000 1.35V'de çalışıyor ama mem testte 15Dk teste soktum 2 hata verdi veriyor, bu sorun ram mi kaynaklı işlemci mi bilemedim, yardımcı olursan sevinirim.
Tabi bakarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,785
Üyeler
189,326
Son üye
Muh4mmdxw
Geri