çözdünmü sorunuHdmi olarak kullandığım kablom kaliteli. sanırım 2.0 ve ya 2.1. Fakat yinede monitör ayarlarında 144hz üstünü görmüyor.
laptobumda 2.1 çıkış var.
olması lazım aslındaYok hocam muhtemelen laptop çıkışı 144 hz destekliyor. display port dönüştürücü alıp
displayportla 165 verir kanka ama 11 hz nin lafı yapılmaz ben olsam oyle kullanırdımHdmi olarak kullandığım kablom kaliteli. sanırım 2.0 ve ya 2.1. Fakat yinede monitör ayarlarında 144hz üstünü görmüyor.
laptobumda 2.1 çıkış var.
her 2 laptopdada aynısını yapıyordu. Farklı kablolarlada denedim ama olmadı. Belkide monitörün hdmi girişi maksimum o kadar destekliyordur. Tam bilgim yok.olması lazım aslında
11 hz benim içinde çok önemli değil ama type-c'den display porta dönüştürücüye ihtiyacım var.displayportla 165 verir kanka ama 11 hz nin lafı yapılmaz ben olsam oyle kullanırdım
Matematiğinidisplayportla 165 verir kanka ama 11 hz nin lafı yapılmaz ben olsam oyle kullanırdım
al o zman kankaher 2 laptopdada aynısını yapıyordu. Farklı kablolarlada denedim ama olmadı. Belkide monitörün hdmi girişi maksimum o kadar destekliyordur. Tam bilgim yok.
11 hz benim içinde çok önemli değil ama type-c'den display porta dönüştürücüye ihtiyacım var.
kanka yazarkende bı hata avr bunda dedim bidaha hesapladımda fazla kafa yormadım fwufhyqegfyuqefoeqqebgyyoMatematiğini![]()