1650 super iyi mi?

Dostum ceza aldıktan sonra hırs yapıp tekrar mı sataşıyorsun? Alıcının tercihi boşver gereksiz yere insanları ikna etmeye uğraşma bildiğini oku cidden gerek yok, 3 günlük dünya da değmeyecek konular bunlar :) İyi geceler dilerim, konu umarım kapanır.
Dostum ceza aldıktan sonra hırs yapıp tekrar mı sataşıyorsun? Alıcının tercihi boşver gereksiz yere insanları ikna etmeye uğraşma bildiğini oku cidden gerek yok, 3 günlük dünya da değmeyecek konular bunlar :) İyi geceler dilerim, konu umarım kapanır.
Evet hırs yapıyorum bu boş insanlardan KaanCK'da bu beyin yoksunları yüzünden ayrıldı forumdan

Kardeşim beyninizde sorun mu var o Nvidia tabanlı atıyor hiç bir şey demiyorsunuz ben AMD tabanlı atıyorum gelip artistik yapıyorsun aynı FemiNAZİlersiniz
max 11 yaşındasın ve kardeşin mi oluyorum?? önce terbiyeni takın sonra gelirsin ban yemişsin zaten
Post automatically merged:

Evet hırs yapıyorum bu boş insanlardan KaanCK'da bu beyin yoksunları yüzünden ayrıldı forumdan
Senin gibi sağa sola sürekli hakaret ettiği için ban yedi.

WindForge ise kötü
Post automatically merged:

580 8GB ile neredeyse eşitler FPS olarak oyun testlerini izledim 590 1660 rakibidir
1660 590 dan daha performanslı. Nvidia tabanlı oyunlarda iyice aradaki farkı açıyor. 1650S nvidia tabanlı oyunlarda rx590 a çok yaklaşıyor doğru yani.

1650S O.C. payı da var ama RX590 ın yok
O.C ile 1660 ı da geçiyor.
Yani 1650S alan kişi OC yapıp rx590 ı rahatça geçebilir, ama Rx590 alan kişi OC da yapsa 1650S e yetişemez. :D

Kendi hür iradesi ile Kaan'ı savunanı da gördük. 2020 sürprizlerle dolu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,867
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri