Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,750
Benim kart tedirgin olmaya başladı bilebiraz geçiyor hatta rx 590ın yakasına yapışıyor.
Son düzenleme:
Benim kart tedirgin olmaya başladı bilebiraz geçiyor hatta rx 590ın yakasına yapışıyor.
Yazık kafanaLan çoğu Nvidia
Post automatically merged:
O bana Nvidia tabanlı oyun atıyor bir şey deniyorsun ne kadar boş bir insansın
Senden kaç yaş büyüğüz haberin var mı? Az saygılı ol. Sende BF5 atıyorsun. 1650S O.C. yapsan rahat RX590 geçersin, ayrıca piyasada daha fazla Nvidia tabanlı oyun varsa biz ne yapalım? Git oyun geliştiricilerine anlat bunu.Lan çoğu Nvidia
git işine!Lan çoğu Nvidia
''OVER''LOCK'' markinesi ayağına geldi!! Hanımların dikkatine!Yazık kafanaoverlock yaptım yanmadı nasıl bir fanboysun bilip bilmeden konuşma
14 yaşında arkadaş.Senden kaç yaş büyüğüz haberin var mı? Az saygılı ol. Sende BF5 atıyorsun. 1650S O.C. yapsan rahat RX590 geçersin, ayrıca piyasada daha fazla Nvidia tabanlı oyun varsa biz ne yapalım? Git oyun geliştiricilerine anlat bunu.
haykırdım özel bak.''OVER''LOCK'' markinesi ayağına geldi!! Hanımların dikkatine!
2 yaş bence yeter14 yaşında arkadaş.
Bakıyom.14 yaşında arkadaş.
haykırdım özel bak.
Kardeşim beyninizde sorun mu var o Nvidia tabanlı atıyor hiç bir şey demiyorsunuz ben AMD tabanlı atıyorum gelip artistik yapıyorsun aynı FemiNAZİlersinizSenden kaç yaş büyüğüz haberin var mı? Az saygılı ol. Sende BF5 atıyorsun. 1650S O.C. yapsan rahat RX590 geçersin, ayrıca piyasada daha fazla Nvidia tabanlı oyun varsa biz ne yapalım? Git oyun geliştiricilerine anlat bunu.
Benim yaptığım fanboyluk değil!! Bana Nvidia tabanlı otun atıyor geçiyor diyor ses etmiyorsunuz Nvidia tabanlı diye ben AMD tabanlı atıyorum hemen üstüme çöküyorsunuz kimin neyin fanboyu olduğu belli-
git işine!
3-4kişiye karşı inat ediyorsun!
bariz belli hatalı olduğun!
fanboyluk yapmayın.
Dostum ceza aldıktan sonra hırs yapıp tekrar mı sataşıyorsun? Alıcının tercihi boşver gereksiz yere insanları ikna etmeye uğraşma bildiğini oku cidden gerek yok, 3 günlük dünya da değmeyecek konular bunlarKardeşim beyninizde sorun mu var o Nvidia tabanlı atıyor hiç bir şey demiyorsunuz ben AMD tabanlı atıyorum gelip artistik yapıyorsun aynı FemiNAZİlersiniz