1650 super iyi mi?

Lan çoğu Nvidia
Post automatically merged:

O bana Nvidia tabanlı oyun atıyor bir şey deniyorsun ne kadar boş bir insansın
Senden kaç yaş büyüğüz haberin var mı? Az saygılı ol. Sende BF5 atıyorsun. 1650S O.C. yapsan rahat RX590 geçersin, ayrıca piyasada daha fazla Nvidia tabanlı oyun varsa biz ne yapalım? Git oyun geliştiricilerine anlat bunu.

Senden kaç yaş büyüğüz haberin var mı? Az saygılı ol. Sende BF5 atıyorsun. 1650S O.C. yapsan rahat RX590 geçersin, ayrıca piyasada daha fazla Nvidia tabanlı oyun varsa biz ne yapalım? Git oyun geliştiricilerine anlat bunu.
14 yaşında arkadaş.
Post automatically merged:

''OVER''LOCK'' markinesi ayağına geldi!! Hanımların dikkatine!
haykırdım özel bak.

Kardeşim beyninizde sorun mu var o Nvidia tabanlı atıyor hiç bir şey demiyorsunuz ben AMD tabanlı atıyorum gelip artistik yapıyorsun aynı FemiNAZİlersiniz

bende gigabyt nin 1650 s i var ve cidden iyi bir ekran kartı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve iyi bir performans veriyor gta onlinede ultrada 80 90 fps oynuyorum hiç bir şekilde kasma olduğunu görmedim ve yaklaşık 2 haftada 1 güncelleme alıyor

-

git işine!
3-4kişiye karşı inat ediyorsun!
bariz belli hatalı olduğun!
fanboyluk yapmayın.
Benim yaptığım fanboyluk değil!! Bana Nvidia tabanlı otun atıyor geçiyor diyor ses etmiyorsunuz Nvidia tabanlı diye ben AMD tabanlı atıyorum hemen üstüme çöküyorsunuz kimin neyin fanboyu olduğu belli

Teknobiyotik deki Galax markalı gtx 1650 süper i öneririm

Kardeşim beyninizde sorun mu var o Nvidia tabanlı atıyor hiç bir şey demiyorsunuz ben AMD tabanlı atıyorum gelip artistik yapıyorsun aynı FemiNAZİlersiniz
Dostum ceza aldıktan sonra hırs yapıp tekrar mı sataşıyorsun? Alıcının tercihi boşver gereksiz yere insanları ikna etmeye uğraşma bildiğini oku cidden gerek yok, 3 günlük dünya da değmeyecek konular bunlar :) İyi geceler dilerim, konu umarım kapanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri