1650 super iyi mi?

Öncelikle arkadaş kimseden tavsiye istememiş. Sadece kartın nasıl olduğunu sormuş. Tabii "AMD best moruk" kafasında olanlar hemen atlamış. 1650 Super RX 590'a bile rakip olabilen bir kart. Tatavaya gerek yok. Ayrıca birçok açıdan üstün.

rx 570 rx 580 rx 590 ölü bir gpu 1650s var artık ;)
570 ve 580 (4gb de) de haklısın ama 590'da değil
Post automatically merged:

Öncelikle arkadaş kimseden tavsiye istememiş. Sadece kartın nasıl olduğunu sormuş. Tabii "AMD best moruk" kafasında olanlar hemen atlamış. 1650 Super RX 590'a bile rakip olabilen bir kart. Tatavaya gerek yok. Ayrıca birçok açıdan üstün.
580 ve 5500XT ile aynı performansı veriyor 590 ne alaka

OC ile ekran kartı yanar, Wattman hatası çözüldü o sorun yaşayan arkadaşlara da söyluyom teknoloji şans işi ben bugün gördüm biri Cooler Master PSU alıyor (600w 80+) patlıyor Powerboost aldı patlamadı, hemde WHQL driveri var
Harbi fanboysun sen şaka değil oc ile ekran kartı yanıyormuş ŞEHAĞSGWPWGĞWWHĞE benim arkadaşlarımın çoğunun evi alev aldı o zaman PSHWLSGWPWGW

RX 570'de katılıyorum fakat 580 (8gb ise), 590 ve 5500XT'de size katılmıyorum birçok tanıdığım AMD kart kullanıyor ve hiç sorun yaşamadı ilk sorun yaşayan 1660s karta sahip olandı
Evet 5600xt kullanan arkadaşım xırt bırt mavi ekran yediği için drop yediği için pcyi kırdı gözümün önünde evet sıkıntılı olan 1660s aynen ya rx580 zaten 8 gb çok iyi yav

Harbi fanboysun sen şaka değil oc ile ekran kartı yanıyormuş ŞEHAĞSGWPWGĞWWHĞE benim arkadaşlarımın çoğunun evi alev aldı o zaman PSHWLSGWPWGW
Senin şuan PC varsa ekran kartına bir OC yap ama sağlam yap bakiyim yanacak mı yanmayacak mı

Evet 5600xt kullanan arkadaşım xırt bırt mavi ekran yediği için drop yediği için pcyi kırdı gözümün önünde evet sıkıntılı olan 1660s aynen ya rx580 zaten 8 gb çok iyi yav
Gerçekleri söylüyorum ben hiç bir AMD kart kullanan arkadaşım sorun almadı ama biri Nvidia kullanıyordu sorun yaşadı teknoloji şans işi

5500 XT ile 590 denk kartlar daha bundan haberin yok. Azıcık araştır be kardeşim.

Uzakta iyiydim geri gideceğim.
RX 580'e denk bu arafa

Senin şuan PC varsa ekran kartına bir OC yap ama sağlam yap bakiyim yanacak mı yanmayacak mı

Gerçekleri söylüyorum ben hiç bir AMD kart kullanan arkadaşım sorun almadı ama biri Nvidia kullanıyordu sorun yaşadı teknoloji şans işi
Pcm yok alacağım sistemin aynısından alan arkadaşım gpusuna yaptı güzelce oynuyor şuan yanma manma da yok eğer gidip te hayvan gibi yaparsan oc yi yanmayan ekran kartı göster bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri