1650 super iyi mi?

ula OC Düzgün yaparsan kullanırsın ekran kart neresi yanıyor allahım ya nasıl bir fanboysun WHQL neye yarıyor ? :D hiç bişey yaramıyor
Yarabbim bu nasıl bir NVİDİA FANBOYUDUR, WHQL en düzgün driver demek birçok tanıdığım kişi AMD kullanıyor ve hiçbirinde sorun çıkmadı, mesela benim bir arkadaşım var 1660s'de sorun yaşıyor dediğim gibi şans işi

Alıntıyı görüntüle
Rx580 8gb daha iyi ve 8 gb oldugundan daha ilrri dönük lakin 1650s hem daha az tdp hrm daha iyi driver falan o konularda daha iyi. Eğer çok uzun süre kullanılcaksa rx580 8gb alın. Onun dişında 1650s.
Post automatically merged:

Az önce 2k testi atmışım bu da 1080p testi.

Alıntıyı görüntüle
1650 Super almak isteyenlere RX 580 8 GB önerdiğim için bana demediğini bırakmayan, beni zırcahil ilan eden, 1650 Super'in çok çok daha iyi olduğunu tekrarlayan bir sürü arkadaş vardı burada. Umarım onlar da görüyordur bunu. :)

Yarabbim bu nasıl bir NVİDİA FANBOYUDUR, WHQL en düzgün driver demek birçok tanıdığım kişi AMD kullanıyor ve hiçbirinde sorun çıkmadı, mesela benim bir arkadaşım var 1660s'de sorun yaşıyor dediğim gibi şans işi
ula :D sen kendine bak Rx 5500 Xt rakibi 1650s falan olamaz 1650s tek atar :D WHQL Hiç bişey yaramıyor bana video atıtırma donduğuna dair mouseun masaüstündeyken rx 5500 xt düzgün fiyata bile satılmıyor :D

ula :D sen kendine bak Rx 5500 Xt rakibi 1650s falan olamaz 1650s tek atar :D WHQL Hiç bişey yaramıyor bana video atıtırma donduğuna dair mouseun masaüstündeyken
Dediğim gibi şans işi Nvidia'da da sorun yaşayanlar gördüm AMD de de gördüm ama yaşamayan da birçok kişi gördüm, 5500XT hem daha ucuz hemde aynı performansı veriyor

Dediğim gibi şans işi Nvidia'da da sorun yaşayanlar gördüm AMD de de gördüm ama yaşamayan da birçok kişi gördüm, 5500XT hem daha ucuz hemde aynı performansı veriyor
kesin öyledir :D amd ekran kartlar daha çok arıza veriyor :D nvidia fazla vermiyor en azından rx 5500 xt ucuz şeyin gibi şeyi :D 1650s varken alınmaz 1650s 100w tüketiyor :D gider nvidia kart alırım 🤣🤣🤣 Rx 5500 Xt sırf 10 fps fazla veriyor diye sorunlarla niye uğraşayım ? :p gitde elinde irternet var araştır kaynaklara bak amd gpular daha çok arıza veriyor

5700XT aldım dostum stabil olmayan driverlar mı dersin whql falan bir işe yaramıyorrr

kesin öyledir :D amd ekran kartlar daha çok arıza veriyor :D nvidia fazla vermiyor en azından rx 5500 xt ucuz şeyin gibi şeyi :D 1650s varken alınmaz 1650s 100w tüketiyor :D gider nvidia kart alırım 🤣🤣🤣 Rx 5500 Xt sırf 10 fps fazla veriyor diye sorunlarla niye uğraşayım ? :p gitde elinde irternet var araştır kaynaklara bak amd gpular daha çok arıza veriyor
Diyorum hala anlamıyor musun, tanıdığım birçok kişi var ve AMD ekran kartı kullanıyorlar hiç sorun yaşamadılar ilk kez bir arkadaşım sorun yaşadı o da 1660s
Post automatically merged:

ula amd tabanlı oyunlara bakıp konuşma :D
Nvidia tabanlı oyunlar yoğunlukta doğru orantı yaparak buldum bunları :D

Diyorum hala anlamıyor musun, tanıdığım birçok kişi var ve AMD ekran kartı kullanıyorlar hiç sorun yaşamadılar ilk kez bir arkadaşım sorun yaşadı o da 1660s
allahım rabbim gitde yabancı kaynaklara bak elinde irternet var amd gpular daha çok arıza veriyor anla şunu. Amd tabanlı oyun testi atma buraya ;)

5700XT aldım dostum stabil olmayan driverlar mı dersin whql falan bir işe yaramıyorrr
Şans işi benim de tanıdıklarım dan ilk kez biri ekran kartında sorun yaşadı o da 1660s

Geri