1650 super iyi mi?

OC ile ekran kartı yanar, Wattman hatası çözüldü o sorun yaşayan arkadaşlara da söyluyom teknoloji şans işi ben bugün gördüm biri Cooler Master PSU alıyor (600w 80+) patlıyor Powerboost aldı patlamadı, hemde WHQL driveri va

İyi güldürdün beni.

Son düzenleme:
AJHIWQLEWQHILAFUSJIOSDFHJLŞHFJJŞJSJSDFJKŞSFKLGSJKLTJEQIĞORQURUWQIPFUUSAFAOWEPFIPOAEGJIOAEJGAIOHTGIOPAHEGOIPAWHRTFIPOWTGOIPEUTIOEQUTOIPQTUOPQWURQWIORUIOWQPRUIWOQPRUIOWQPURIPOASUFAIODFJADGJKLASJTOEAFJAUTOFIAEUROIPWAURPIOAURIPOAUIPOFASEUFIPOAETGPOAETGOAEUTGOPAEJGOIPADHGOIDGHOPGHOUGHADOUGPAEH

OC ile kart yanar mı? WEQ.QWEq:weWQ.e.WQWQE.wQ.Ewq.qw.wqe:wqe:ewq.wqE.WEQ.qwE

Ulan iyi güldürdün beni.
he la haykırdım

allahım rabbim gitde yabancı kaynaklara bak elinde irternet var amd gpular daha çok arıza veriyor anla şunu. Amd tabanlı oyun testi atma buraya ;)
Yav NVİDİA tabanlı oyunlar yoğunlukta burda, elin gevuruna bakıp konuşma arkadaşlarım hiç sorun yaşamadı işte AMD'de, Allah gavurlara ceza veriyor işte :D

Rx 5600 Xt 1650s sanki aynı perfomans alıyor bazı oyunlarda buna ne diceksin :P
2060 ile aynı performansı mı veriyor yani? Nvidia tabanlı oyuna bakıp konuşma şimdi de BF5 testine bak

Yav NVİDİA tabanlı oyunlar yoğunlukta burda, elin gevuruna bakıp konuşma arkadaşlarım hiç sorun yaşamadı işte AMD'de, Allah gavurlara ceza veriyor işte :D

O zaman RTX 2080 Tİ yerine RX 580 alıp rabbimize dua edelim ve kart RTX 2080 Tİ gücüne çıksın.

1650 Super almak isteyenlere RX 580 8 GB önerdiğim için bana demediğini bırakmayan, beni zırcahil ilan eden, 1650 Super'in çok çok daha iyi olduğunu tekrarlayan bir sürü arkadaş vardı burada. Umarım onlar da görüyordur bunu. :)
ula :D sen kendine bak Rx 5500 Xt rakibi 1650s falan olamaz 1650s tek atar :D WHQL Hiç bişey yaramıyor bana video atıtırma donduğuna dair mouseun masaüstündeyken rx 5500 xt düzgün fiyata bile satılmıyor :D
Post automatically merged:

AJHIWQLEWQHILAFUSJIOSDFHJLŞHFJJŞJSJSDFJKŞSFKLGSJKLTJEQIĞORQURUWQIPFUUSAFAOWEPFIPOAEGJIOAEJGAIOHTGIOPAHEGOIPAWHRTFIPOWTGOIPEUTIOEQUTOIPQTUOPQWURQWIORUIOWQPRUIWOQPRUIOWQPURIPOASUFAIODFJADGJKLASJTOEAFJAUTOFIAEUROIPWAURPIOAURIPOAUIPOFASEUFIPOAETGPOAETGOAEUTGOPAEJGOIPADHGOIDGHOPGHOUGHADOUGPAEH

OC ile kart yanar mı? WEQ.QWEq:weWQ.e.WQWQE.wQ.Ewq.qw.wqe:wqe:ewq.wqE.WEQ.qwE

Ulan iyi güldürdün beni.

RX 570 yerine tamam alınır da 5500XT 100TL daha ucuz ve GDDR6 belleğe sahip yani bellek konusunda kötü değil, 1650s sadece 0.5 daha iyi bu 10 oyunda ve çoğu da NVidia tabanlı oyun, aradaki 100TL farka değmez
Evet driver konusunu wattman hatası u fln da Allah kendi halleder anlayın artık RX580 570 bi nebze 590 ve 5500xt den 1650super daha iyi o yüzden 1650 super alınır dostum anlayın artık fanboyluğa gerek yok performans tamam ama driver hatası wattman hatası gibi bir çok sorun var.

Evet driver konusunu wattman hatası u fln da Allah kendi halleder anlayın artık RX580 570 bi nebze 590 ve 5500xt den 1650super daha iyi o yüzden 1650 super alınır dostum anlayın artık fanboyluğa gerek yok performans tamam ama driver hatası wattman hatası gibi bir çok sorun var.
RX 570'de katılıyorum fakat 580 (8gb ise), 590 ve 5500XT'de size katılmıyorum birçok tanıdığım AMD kart kullanıyor ve hiç sorun yaşamadı ilk sorun yaşayan 1660s karta sahip olandı

Geri