serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Bir sürü kart olunca azalmayacak mıTek ekran kartın varsa önermem ömrünü kısaltabilir, ama yapılır
Bir sürü kart olunca azalmayacak mıTek ekran kartın varsa önermem ömrünü kısaltabilir, ama yapılır
Satsan ne alabilirsin ki? Ayrıca 7k diye bakma sadece ekran kartı ile kazıyorsun o yüzden sadece ekran kartının parasını çıkarması lazımŞimdi bunu yapmaya değermi yoksa direk satmak daha mı mantıklı. Birde bu işlemler zamanımı alır mı? Son olarak 7k parayı kaç ayda çıkartırım.
Pcyi kullanmadığım için satıp telefon veya laptop almayı düşünüyorum.S
Satsan ne alabilirsin ki? Ayrıca 7k diye bakma sadece ekran kartı ile kazıyorsun o yüzden sadece ekran kartının parasını çıkarması lazım
yapılır.Bazıları yapılmaz demişti
mining ömür kısaltmıyor yanlış bilgi verme.Tek ekran kartın varsa önermem ömrünü kısaltabilir, ama yapılır
düzgün yapılan mining zaten kart ömrünü kısaltmaz.Bir sürü kart olunca azalmayacak mı
hangi coin için?Forumda mining rehberi var mı?
kaç gb olduğuna bağlı.1650s için hangisi uygunsa
kanka 1650s in 1 versiyonu var o da 4gb ve bu konuyu bende merak ediyorum haftada 5 gün 8 saat miningden kaç tl kazanırımkaç gb olduğuna bağlı.
ryo coin kazabilirsin. şuan sitede doğru mu gösteriyor bilmiyorum ama. doğru ise 2.61 dolar günlük kar gösteriyor.1650s 4gb zaten
Bir sürü kart olunca yapacağı mining de artar.Bir sürü kart olunca azalmayacak mı