5-6’dan bayağı uzun.Bilmem 5-6dk filandır. Saymadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalsn, ben fan RPM açık olmadığı için üzülüyorum mesela şu an.Bende indiriyom şuan bakalım arkada afterburner ın sıcaklık değerleri filan açık kalsınmı?
5-6’dan bayağı uzun.Bilmem 5-6dk filandır. Saymadım.
Kalsn, ben fan RPM açık olmadığı için üzülüyorum mesela şu an.Bende indiriyom şuan bakalım arkada afterburner ın sıcaklık değerleri filan açık kalsınmı?
Arada sentetik testlerde fps farkı yok çünkü testler 8 gb kullanmıyor.
Yarım saattir map’i turluyoruz. Çok uzunsa kapatıcam.Arada sentetik testlerde fps farkı yok çünkü testler 8 gb kullanmıyor.
Sol üstten benchmark' a bastın mıYarım saattir map’i turluyoruz. Çok uzunsa kapatıcam.
OkeyAyarlar böyle iken test ediceğim.
Quality: Ultra
Tesselation: Extreme
Stereo 3D: Disabled
Multi-Monitör: Disabled
Anti-aliasing: x0
Fullscreen: Açık
1440X900 yapın.
Lna yeni mi söylüyonuz RUN’a bastım bekliyorum!Sol üstten benchmark' a bastın mı
Okey
Cözünürlüğü seçiceğim yer yok benmi bulamıyorum?Sol üstten benchmark' a bastın mı
Okey
Var, sağda alttakilerden biri. System yazar boşta.Cözünürlüğü seçiceğim yer yok benmi bulamıyorum?
Bende öyle yaptım, sonradan fark ettim benchmarkı :dLna yeni mi söylüyonuz RUN’a bastım bekliyorum!
Testi başlattım şimdi ama çözünürlüğü elllemedim anlaşılan tekrardan yapıcaz testi.Var, sağda alttakilerden biri. System yazar boşta.
System yazar orda ilk açışta. Resulation.Cözünürlüğü seçiceğim yer yok benmi bulamıyorum?
Eed, 1440 yap ki adil olsun.Testi başlattım şimdi ama çözünürlüğü elllemedim anlaşılan tekrardan yapıcaz testi.
Şuan başladı test bitsin tekrardan yapıcam.System yazar orda ilk açışta. Resulation.
Resolution*System yazar orda ilk açışta. Resulation.