Heaven yazınca çıkıyo la zaten xd.Şu heaven benchmark testinin linkini atsana bende deniyeyim şimdi.
Heaven yazınca çıkıyo la zaten xd.Şu heaven benchmark testinin linkini atsana bende deniyeyim şimdi.
Ben öyle test ettim ve ben öyle 119 FPS aldım. Sizin de öyle almanız lazım.@haktanugur3 la sen beni kandırdın? Hani 8X‘di?
Fullscrean açık değil mi?Heaven anti alising 0x 1440x900 Quality Ultra tesselarition Extreme
NiceSıvı soğutma ve kasa aldım
Bu mu laHeaven yazınca çıkıyo la zaten xd.
Sus lnBen öyle test ettim ve ben öyle 119 FPS aldım. Sizin de öyle almanız lazım.
Evet.Bu mu la
65 geçmez ise iyi. Bir de attığı testler 5500XT 8GB.Sus ln1660 la kaşılaştırmıyor muyuz? @RevDeisDou 1660’ın test değerleri senin attıkların mı? Bir de kaç derecelerde gezse iyi?
Arkada bu after burnerın fps değerleri filan açık olsunmu ısı değerleri filan testi yaparken birde kaç dk sürüyo bu test?Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
65 geçmez ise iyi. Bir de attığı testler 5500XT 8GB.
La bu test yük bindirmiyor mu? Normal kartlar oyunlarda 60-65 geziyor biliyon de mi :d?Evet.
Ben 63 derece gördüm. Furmark daha iyi ısınma testi olarak. Funmarkta da 65 derece gördüm.La bu test yük bindirmiyor mu? Normal kartlar oyunlarda 60-65 geziyor biliyon de mi :d?
Helal lna. Kaç dk sürecek?Ben 63 derece gördüm max.
Bilmem 5-6dk filandır. Saymadım.Helal lna. Kaç dk sürecek?
Arada sentetik testlerde fps farkı yok çünkü testler 8 gb kullanmıyor.Evet.
Bende indiriyom şuan bakalım arkada afterburner ın sıcaklık değerleri filan açık kalsınmı?Helal lna. Kaç dk sürecek?