DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Selamlar elimde Lenovo Ideapad gaming 3 var, GTX 1650, R5 4600H 16gb ram 512 ssd 120hz ekranı var, ikinci el de ne kadar eder?
2 yıllık, 6 ay daha garantisi var.Garantisi var mı ve kaç yıllık
Hocam 13 ten koydum genede alıcı hemen çıktı piyasaya baktığımda aynı özellikte cihazları 14.5 falan yazmışlar. Daha fazlaya satabilir miyim?12 ye gider ama biraz yüksekten yazın
13.300'e koydum 1 gün içinde 12.700'e alıcı çıktı. Açıkcası benim içinde ederi bu ama piyasa öyle bir haldeki normal fiyattan satana enayi gözüyle bakılıyor.Bence 13 iyi rakam. Buna benzer laptoplar indirime giriyor.
Bide kaça koydunuz? Büyük ihtimal 2.el de fiyatları yüksek yazıyorlar ondan alıcı bulmanız kolaylaştı diye düşünüyorum.
Hocam normal içinde kuşku olmasın fiyat arttirdiktan sonra da satamiyosun zaten ederi kadar ver. Pazarlık yapma veya. Dün çok benzer bı laptop 13.100 e mi ne inmişti.13.300'e koydum 1 gün içinde 12.700'e alıcı çıktı. Açıkcası benim içinde ederi bu ama piyasa öyle bir haldeki normal fiyattan satana enayi gözüyle bakılıyor.
13 den veririm o zaman ya, arkadaş 12.700e dolap üzerinden alınca 12.5 kalıyor bana o kadar inmeyeyim o zamanHocam normal içinde kuşku olmasın fiyat arttirdiktan sonra da satamiyosun zaten ederi kadar ver. Pazarlık yapma veya. Dün çok benzer bı laptop 13.100 e mi ne inmişti.
Sana kalmış hocam.13 den veririm o zaman ya, arkadaş 12.700e dolap üzerinden alınca 12.5 kalıyor bana o kadar inmeyeyim o zaman
ben aynı özelliklerde ki asus tuf modeli satamıyorum o fiyatlaraHocam 13 ten koydum genede alıcı hemen çıktı piyasaya baktığımda aynı özellikte cihazları 14.5 falan yazmışlar. Daha fazlaya satabilir miyim?
Ben de 13k ya satıcam altı bana üstü alıcıya ayıp gibi . Valla piyasa anlık indirimlere göre şekillenmiyor, şahsen bende pahalı satmak istemiyorum. Alıcağım üründe bir indirim olmuyor .Hocam yanlış anlamayın daha dün bunun yeni nesili olan 11.300H li 16gb li model 13.299 TL idi
Şimdi sizin cihaz 2.el olarak ederi 13K üstü abartı olur Sarı sitede bunu 15 16 ya ilan açan aç gözlü ko***lere pek bakmayın bence