1660 Super hangi marka olmali

Daha fazla para veriyorsa evet, onu sırf ismi MSI Asus olsun dışı güzel olsun diye veriyor. O paraya RAM alınabilir mesela işlemci upgrade yapilabilir.
Belki herşeyi tamam ve tasarımı ön planda tutuyo yada marka takıntısı var sırf 150-200 tl fazla verdi diye ***** damgası koymak aptallıktır bence adamın fazladan parası vardır gider içine en sinen modeli alır olay bu yani burda zaten msı asus dışındıa bi marka alınmamalı diye bişey demedim

n11 de ucuza bulabilir bende Gigabyte öneririm birde 3 yıl garantili nvidia kartlar konusunda sana katılıyorum
Kusura bakma dostum buda bir aptallık olur :D çünkü Nvidia ekran kartlarında en uygun fiyatliyi almak en mantıklısı kartları ısınmıyor ve her model sorunsuz Nvidia'nın.
Post automatically merged:

Gigabyte 1660S itopyada 1999 TL oluyor sürekli onu alabilirsin.
Antalyada yasiyorum sizce dediginiz gibi en ucuz markanin stok fani soğutmaya yetermi ?

En ucuzu neyse o olabilir,ben inno3d kullanıyorum mesela.
Antalyada yaşıyorum isinma sorunu yasamiyacagimdan eminmiyiz en ucuzunda ? sicaklik Antalya icin onemli bir faktor oldugu icin sormak istedim

Antalyada yasiyorum sizce dediginiz gibi en ucuz markanin stok fani soğutmaya yetermi ?

Antalyada yaşıyorum isinma sorunu yasamiyacagimdan eminmiyiz en ucuzunda ? sicaklik Antalya icin onemli bir faktor oldugu icin sormak istedim
yeterde artar knk

Geri