Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Hocam oyun oynayacağım zaman mining yapmasam ?Az bir getiri olur ayrıca o ekran kartı 7/24 çalışıcak oyun vs oynayamıyacaksınız
Max 30mhs alırsınız diye düşünüyorum
@Re_Play in kazdığı değere bakarsak ayda güncel kurla 650tl felan bir getirisi oluyor elektrik faturası hariç ama oyun oynamak için sürekli durdurursanız kazımdan bir şey anlamazsınız bir ayda bırak 650 yi 350 yi zor görürsünüzHocam oyun oynayacağım zaman mining yapmasam ?
Çok bir gelir istemiyorum zaten ufak bir karım olsa yeter.
Minecraft oynarken 10MH görmüştüm.@Re_Play in kazdığı değere bakarsak ayda güncel kurla 650tl felan bir getirisi oluyor elektrik faturası hariç ama oyun oynamak için sürekli durdurursanız kazımdan bir şey anlamazsınız bir ayda bırak 650 yi 350 yi zor görürsünüz
Allahtan minecraft da görmüşünüz gta felan girseydiniz 1 i bile göremezdinizMinecraft oynarken 10MH görmüştüm.![]()
@Re_Play in kazdığı değere bakarsak ayda güncel kurla 650tl felan bir getirisi oluyor elektrik faturası hariç ama oyun oynamak için sürekli durdurursanız kazımdan bir şey anlamazsınız bir ayda bırak 650 yi 350 yi zor görürsünüz
Birde mining için bat dosyası olarak lolminer mı indireyim ?Minecraft oynarken 10MH görmüştüm.![]()
Dediğim gibi diğerleri hakkında bilgim yok. Ben PhoenixMiner kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Size de tavsiye ederim.Birde mining için bat dosyası olarak lolminer mı indireyim ?
Nvidia kartlarda t-rex miner öneririm benBirde mining için bat dosyası olarak lolminer mı indireyim ?
Kaç mhs alıyorsunuzDediğim gibi diğerleri hakkında bilgim yok. Ben PhoenixMiner kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Size de tavsiye ederim.
knk kart öncelikle 6gb vereceği değerler çok iyi değil. Yani Mining için uygun bir kart değil bir kere. Kartı yorduğuna ömrünü azalttığına değmez. Doğru mining yaparsan kart zarar görmez diyenlere inananma. Ağır yükte çalısan kart sonuçta.Neden hocam ?
Geceleri 31MH görebiliyorum fakat gün içinde aktif kullandığım için 29.8-30.8MH arasında değişiyor.Kaç mhs alıyorsunuz