R o s s
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Link atarmısınSoru başlıkta arkadaşlar teşekkürler şimdiden
Link atarmısınSoru başlıkta arkadaşlar teşekkürler şimdiden
Sanirim Msi Ventus Xs Modelini alacaksiniz ve gordugum kadarıyla 4500TlSoru başlıkta arkadaşlar teşekkürler şimdiden
Msi 1660 ti ventus xs versiyon 1660 Super ventus xs OC editionKesinlikle Ti alın bide vatanda giyat nedir hocam? Ve marka model nedir?
Sistemle beraber alıcam 3600 3700 falan olurSanirim Msi Ventus Xs Modelini alacaksiniz ve gordugum kadarıyla 4500Tl
1660 super modeli sistemle beraber 3900 oluyorSanirim Msi Ventus Xs Modelini alacaksiniz ve gordugum kadarıyla 4500Tl
Sevgili Arkadaşım Pc İçin bütçen nedir?Msi 1660 ti ventus xs versiyon 1660 Super ventus xs OC edition
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemle beraber alıcam 3600 3700 falan olur
1660 super modeli sistemle beraber 3900 oluyor
inşallah 8000den fazla fiyat çekmezlerSevgili Arkadaşım Pc İçin bütçen nedir?
Kendime almıyorum bende sistem var bi öğretmen arkadaşın oğluna alacağız, super alıcam diye geldim. TI da var bende biliyorum ama yinede foruma bi danışayım dedim tekrardan güncellik ve konusunda kaçırdığımız bişey vardır belkiSevgili Arkadaşım Pc İçin bütçen nedir?
Sıkıntı yok piyasayı biliyorum kendimde bilgisayar öğretmeniyim zaten problem değil , sistemi alınca atacağım merak olmasıninşallah 8000den fazla fiyat çekmezler
anladım kazık yemeyin de vatan biliyorsunuz biraz kazıkKendime almıyorum bende sistem var bi öğretmen arkadaşın oğluna alacağız, super alıcam diye geldim. TI da var bende biliyorum ama yinede foruma bi danışayım dedim tekrardan güncellik ve konusunda kaçırdığımız bişey vardır belki
Sıkıntı yok piyasayı biliyorum kendimde bilgisayar öğretmeniyim zaten problem değil , sistemi alınca atacağım merak olmasın
Hangi şehirdesiniz ve hazır sistemmi alıyorsunuz? Bende Hazır sistem almak istiyorum fakat vatan'ın sitesinde hazir sistemlerde benim bulundigum il (Kocaeli)Yok acaba olmasada alabiliyormuyum merak ettimSıkıntı yok şimdilik fiyatlar güzel olacak sistemi toplu alacağım için
Hazır değil sistem kurup. Ekran kartını ekliyorum hazır sistem gibi oluyor bir neviHangi şehirdesiniz ve hazır sistemmi alıyorsunuz? Bende Hazır sistem almak istiyorum fakat vatan'ın sitesinde hazir sistemlerde benim bulundigum il (Kocaeli)Yok acaba olmasada alabiliyormuyum merak ettim
Fiyat ne kadar?Hazır değil sistem kurup. Ekran kartını ekliyorum hazır sistem gibi oluyor bir nevi