RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,931
Nvidia destekliyor.Bir şey olmuyor.. NBMiner AMD için.
Nvidia destekliyor.Bir şey olmuyor.. NBMiner AMD için.
Denenebilir.Alıntıyı görüntüle
NB daha mı iyi olur?
Share geldikçe artar o. Zaman gectikce de düşer. NBMiner işin naptınız?MH 7 e düştü hocam neden oldu ? Programda 14 sitede 7
Bir şey yapmadım. Şimdi yapim o zaman. Ders çalışıyordum . Bi bakim.Share geldikçe artar o. Zaman gectikce de düşer. NBMiner işin naptınız?
Benimki share gelince düştü. Son pay 1 min ago yazıoyrdu. Şimdi 4 oldu.Share geldikçe artar o.
Arada olur öyleBir şey yapmadım. Şimdi yapim o zaman. Ders çalışıyordum . Bi bakim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki share gelince düştü. Son pay 1 min ago yazıoyrdu. Şimdi 4 oldu.
Çok garip yaNBMiner ile de yaptım . Şimdi ne yapmam lazım. +1000 mhz verdim ve yine artmak yerine düştü. 1000 MHz yi çekiyorum yükseliyor MH.
Ekran kartı ömrünü kısaltır mı veya zararı var mı?En çok para ETH' de var ama en erken çekebileceğin pool 0,05 eth' de yatırıyor.
RVN ise erken çekebilirsin lakin eth' den bir tık az kazandırır. Her gün 10-15 TL çekebilirsin RVN ile.
kısaltırEkran kartı ömrünü kısaltır mı veya zararı var mı?
Ne kadar açtığına bağlı. Ben misal amacım netflix parası biriksin yeter. Babam 1 TL olsa bile dijital içeriklere para vermiyor. O yüzden böyle bir yola başvurdum. Saat 12 den beri açık daha 5 lira kazandım. Üç gün açsam yeter. Gerçi amazon prime da olabilir .Ekran kartı ömrünü kısaltır mı veya zararı var mı?