Hocam işlemci biraz daha ucuzu vardı.Sen aldığın sırada yok muydu veya göremedin mi bilmiyorum ama ordan biraz daha kâr edilebilirdi.Diger her şeyi iyi fiyata almışsın.Anakartına pahali diyorlar ama indirimsiz fiyatı 3400 TL(tebilonda indirimli fiyatı senin aldığın fiyattaydı)Merhaba arkadaşlar pc topladım fiyat biraz pahalı geldi bana kazık yedimmi yemedimmi bilmiyorum yada kaliteli malzemeler şectimmi bilmiyorum sizce sistemim nasıl
Anakart: gigabyte b660 gaming x modeli fiyat 2799
İşlemci : intel i5 12400f fiyat 3913
Ekran kartı: sapphire pulse rx 6600 8gb fiyat: 5399
Ram: crucial ballistix 8x2 16gb 3200mhz ddr4 ram fiyat: 1488
M2 ssd: pny xlr8 cs3030 500gb fiyat 975
Power supply: ss cool zero 750 w 80+ fiyat: 1400
İşlemci soğutucu: ıd cooling se 214x fiyat :616
Tiplam 16589k fiyat nasıl ?
İslemci ozaman indirimde değildi bi o sıkıntiHocam işlemci biraz daha ucuzu vardı.Sen aldığın sırada yok muydu veya göremedin mi bilmiyorum ama ordan biraz daha kâr edilebilirdi.Diger her şeyi iyi fiyata almışsın.Anakartına pahali diyorlar ama indirimsiz fiyatı 3400 TL(tebilonda indirimli fiyatı senin aldığın fiyattaydı)
Onda da yapacak bir şey yok artık.Digerlerinde kâr etmişsin zaten.İslemci ozaman indirimde değildi bi o sıkınti
Anakart A520!PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
yani bir tık kalite olsun ama düşük olsun demişsin.
southpaws alanlardanım 6700xt+5600 15k.Bunları görünce bence sen fazla vermişsin.
Soğutucuyu silip işlemciyi de 3500e yazsan herkes "OOOOOO HAYIRLI OLUSSUUN" yazacaktı.Yani takma kafana.Kaliteli mis gibi soğutucunun var herkes hemen toplam fiyata bakıyor.Merhaba arkadaşlar pc topladım fiyat biraz pahalı geldi bana kazık yedimmi yemedimmi bilmiyorum yada kaliteli malzemeler şectimmi bilmiyorum sizce sistemim nasıl
Anakart: gigabyte b660 gaming x modeli fiyat 2799
İşlemci : intel i5 12400f fiyat 3913
Ekran kartı: sapphire pulse rx 6600 8gb fiyat: 5399
Ram: crucial ballistix 8x2 16gb 3200mhz ddr4 ram fiyat: 1488
M2 ssd: pny xlr8 cs3030 500gb fiyat 975
Power supply: ss cool zero 750 w 80+ fiyat: 1400
İşlemci soğutucu: ıd cooling se 214x fiyat :616
Tiplam 16589k fiyat nasıl ?
Ne alsaydı knk 12100f rx6700xt mi alsaydı ilerde upgrade yapmak istediğinde darboğaz mı yaşasaydıonlar gayet sistem için yeteri donanımları sunuyorlar hayır anlamadım kaliteli olunca +10 yıl ömrü mü oluyor ve ekran kartına önem vermeyecekte neye önem vericek sıcaklık değerleri az değil
Benim derdim sizin masrafınızdan kaçınmaktı. Biliyorsunuz ki bir bilgisayarda yükseltmesi yapılacak en zor ekipman ekran kartıdır. 16-17k masraf edip iyi bir ekran kartı tercih ederseniz ilerleyen zamanlarda anakart, işlemci, ram veya soğutucu takviyesi yapmak daha mantıklı geliyor.Hocam ben sadece ekran kartını biraz düşük kullandım diger ekipmanlar nasıl peki ?
Yani ekran kartını üst seviye alsın sonra bütün sistemi mi yenilesin, arkadaş en doğrusunu yapmış ekran kartını sonra yükseltmesi çok daha kolay olurBenim derdim sizin masrafınızdan kaçınmaktı. Biliyorsunuz ki bir bilgisayarda yükseltmesi yapılacak en zor ekipman ekran kartıdır. 16-17k masraf edip iyi bir ekran kartı tercih ederseniz ilerleyen zamanlarda anakart, işlemci, ram veya soğutucu takviyesi yapmak daha mantıklı geliyor.