3060 lar ne zaman geliyorArtık geçti bir daha ön siparişe açılırsa alabilirsiniz denk gelmeniz gerek. Ben orda fiyatın 8k yüksek ihtimal olmayacağını kanıtlamak için örnek verdim
3060 lar ne zaman geliyorArtık geçti bir daha ön siparişe açılırsa alabilirsiniz denk gelmeniz gerek. Ben orda fiyatın 8k yüksek ihtimal olmayacağını kanıtlamak için örnek verdim
25 Şubatta o yüzden onlar çıktığı gibi diğer kartların piyasası azalacak muhtemelen.3060 lar ne zaman geliyor
11 aylıktı bugun 4100 e sattım 1660s, rtx 3060 bekliyorum5k ya gitmez mi ? Benim 1.5-2 ay filan oldu
Daha yeni konmuş ilana 5kya gider mi sen düşün3060 lar ne zaman geliyor
Benim Dediğin 3 fanlı asus rog strix 2060 11k şuanEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Daha yeni konmuş ilana 5kya gider mi sen düşün
1660 s ama hangi marka hangi model di?11 aylıktı bugun 4100 e sattım 1660s, rtx 3060 bekliyorum
önerdiğin 3060 modeli varmı gigabyte fanatiğiyim msi kartları sevmiyorum suprim hariç rog strix gereksiz pahalı bunlar dışında önerin varmı ?Artık geçti bir daha ön siparişe açılırsa alabilirsiniz denk gelmeniz gerek. Ben orda fiyatın 8k yüksek ihtimal olmayacağını kanıtlamak için örnek verdim
Valla eğer 3060 in fiyatı 5 k civarı olursa yada 6k Bile olsa bu ekran kartını elimden çıkarabilirsem direk alırım25 Şubatta o yüzden onlar çıktığı gibi diğer kartların piyasası azalacak muhtemelen.
Model Yok gördüğüne yapışönerdiğin 3060 modeli varmı gigabyte fanatiğiyim msi kartları sevmiyorum suprim hariç rog strix gereksiz pahalı bunlar dışında önerin varmı ?
O fiyata satarsanız tabi alın ama PSU'nuzu 650 veya 750'ye çekin ucu ucuna gerek yok.1660s kartımı bir miningci bulup fiyatının üstünde elden çıkarmayı düşünüyorum rize içi ikinci el satım yapacağım için 6-7 k arası bulursam satacağım(kesinlikle pc den anlamayan kişileri kazıklamayacağı) oradan gelecek parayla 25 şubat ilk 3060 stoğundan almayı hedefliyorum açıkcası ve işlemci ve anaakart satıp 10400f ve herhangi bir anakart düşünüyorum rami 16 yapıp bir de m2 ssd takviyesi yapacağım
1. soru başlıkta 2. soru böyle bir sisteme bu psu yetermi yetmezse kasa ile psu satıp yenilerini alacağım.
ya satarsam ne veriyorsun?
Hocam Satamazsiniz 4k bilemem ama1660s kartımı bir miningci bulup fiyatının üstünde elden çıkarmayı düşünüyorum rize içi ikinci el satım yapacağım için 6-7 k arası bulursam satacağım(kesinlikle pc den anlamayan kişileri kazıklamayacağı) oradan gelecek parayla 25 şubat ilk 3060 stoğundan almayı hedefliyorum açıkcası ve işlemci ve anaakart satıp 10400f ve herhangi bir anakart düşünüyorum rami 16 yapıp bir de m2 ssd takviyesi yapacağım
1. soru başlıkta 2. soru böyle bir sisteme bu psu yetermi yetmezse kasa ile psu satıp yenilerini alacağım.
Nvidia sitesinde 3200 tl dedi ama ne ne kadar ayni fiyat olur bilememkanka rize dedim farkındaysan ilan yok tek benim gibi bir şey o yüzden kuzenim de bu kadar pahalıya satabildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 ne kadar olacak gamegaraj dan almayı düşünüyorum inno3d modelini ya da gigabyte eagle alacağım
ya kardeş sen ne verdiğini söyle?Satamazsın birader boş hayaller kurma rtx 2060 5k rx5600xt 6k senin 1660s mi 6-7k ya gitcek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca dolu ilan var zaten 4.5k dan