Monitor kac inch 1080p miArkadaşlar ayarlar ultra olmasına rağmen durum bu şekildedir. Çözünürlük 1080p dir. Tüm oyunlarda görüntü böyledir.Alıntıyı görüntüle
monitörü 1080p olmasa nasıl 1080p çözünürlükte oynasın oyunu ?Monitor kac inch 1080p mi
27 inch 1080p guzel gorunmez seninki 27inch miBelki denetim masasından performans modu açık kalmıştır. Eğer öyleyse kalite moduna alıp dene.
24 inch.27 inch 1080p guzel gorunmez seninki 27inch mi
Bu fotoğraf keskinleştirme modu açık ve kalite modunda çekilmiştir.Belki denetim masasından performans modu açık kalmıştır. Eğer öyleyse kalite moduna alıp dene.
Bir problem var ama nerde24 inch.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fotoğraf keskinleştirme modu açık ve kalite modunda çekilmiştir.
aynı sorunu bende RX580 8g ekran kartımda yaşadım garantiye gönderince çözüldüArkadaşlar ayarlar ultra olmasına rağmen durum bu şekildedir. Çözünürlük 1080p dir. Tüm oyunlarda görüntü böyledir.Alıntıyı görüntüle
Her şey kapalıdır.radeon da ris köklüyorum 100e ayrıntılar baş ağrısı yapıyor
kalite performans ayarı falan varsa kaliteye çek
radeon boost var mesala çözünürlüğü düşürüp fps arttırıyor o tarz bişey varsa kapat
Ben de garantiye itopyaya gönderdim. Sadece format atıp gönderdileraynı sorunu bende RX580 8g ekran kartımda yaşadım garantiye gönderince çözüldü
Ama bu adam geforce now'ı anlatmış. Başlığı okumalısın.İlginç bir durum. Sorunu çözer mi bilemem ancak burada fix anlatılmış
buda başka bir çözüm
Arkadaşım başlığı okudum zaten çözüm olabilir bir kontrol et dedim!! Alttaki çözüm özellikle oyunlarda bulanıklık ile ilgili yazılmış kontrol ettin mi?Ama bu adam geforce now'ı anlatmış. Başlığı okumalısın.