1660superli sistemim kaç para eder?

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Msi 1660 super gaming x 6 gb, i5 10600, 8x8 ram 3200mhz olmasi lazım, 750w psu marka model hatırlamıyorum, 240mm coolermaster liquid ml240l sıvı soğutma, msi b460 tomahawk anakart, m2 500gb ssd 2tb hdd coolermaster h500 kasa.
Bu sistemim ne kadar eder komple satacak olsam ve tek tek parçaları satcak olsam? 2020 mart ayında falan alınmıştı sanırım depremden sonra kasaya bir şey olmadı aynı şekilde çalışıyor.

Sana tavsiyem parçaları tek tek sarı sitede filan arat piyasası ne kadar diye benzer komple sistemlerle karşılaştır fiyat aşağı yukarı ortaya çıkar sende ona göre bir fiyat belirlersin . 2nci el satış işi biraz garip kimi ilanın aylarca kalır kimisi aynı gün satılır . tek tek satmak yerine kasayı komple ilana koy bence daha az uğraşırsın . Eğer sistem yükseltmek için satıyorsan sadece işlemci,anakart,ram ve ekran kartını sat gerisi kalsın .

Sana tavsiyem parçaları tek tek sarı sitede filan arat piyasası ne kadar diye benzer komple sistemlerle karşılaştır fiyat aşağı yukarı ortaya çıkar sende ona göre bir fiyat belirlersin . 2nci el satış işi biraz garip kimi ilanın aylarca kalır kimisi aynı gün satılır . tek tek satmak yerine kasayı komple ilana koy bence daha az uğraşırsın . Eğer sistem yükseltmek için satıyorsan sadece işlemci,anakart,ram ve ekran kartını sat gerisi kalsın .
Sistemi yukseltmek icin satiyorum hocam evet ama psu dışında kalan herşeyi satarım diye planlıyorum yeni olsun hızlı olsun ssd hdd ömürleri azalmıştır hem ama sistemi bugünlerde almicam zaten genel fiyat almak için açmıştım konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,766
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri