Sele boyu kısalara bak knk. Ama pulsar için pek emin olamadım şimdi. normal kullanımda bişey olmaz ama tehlike anında yada acil bir durumda dezavantaja dönüşebilir bu durumMerhaba ben motor almak istiyorum aklımdakide pulsar rs200 ama boyum 167 sizce motor sürmek için yeterlimidir? Ayağım yere değermi vs?
RS200 kullandım boyun tam yetmez parmak ucunda ayakların yere değer denge problemi yaşayabilirsin ama süremezsin diye bir kaide yok sadece alışman zor ve uzun bir süreç olur tabi ağır da bir motor.Merhaba ben motor almak istiyorum aklımdakide pulsar rs200 ama boyum 167 sizce motor sürmek için yeterlimidir? Ayağım yere değermi vs?
Başka önerin varmı racing tipi motor önerin daha hafif bütçem max 70000kRS200 kullandım boyun tam yetmez parmak ucunda ayakların yere değer denge problemi yaşayabilirsin ama süremezsin diye kaide yok alışman zor ve uzun olur tabi ağır da bir motor.
O boy için için racing türü her motora alışmak zaman ister ne tür racing motor istediğine de bağlı hız istiyorsan R25, Konfor istersen Suzuki, Denge istersen Kawasaki, Görünüş istersen CF vs. diye gider maksat senin alışman.Başka önerin varmı racing tipi motor önerin daha hafif bütçem max 70000k
Hız önceliğim değil benim için konfor ve görünüşü tabii ki boyumun yetebileceği bir şeyO boy için için racing türü her motora alışmak zaman ister ne tür racing motor istediğine de bağlı hız istiyorsan R25, Konfor istersen Suzuki, Denge istersen Kawasaki, Görünüş istersen CF vs. diye gider maksat senin alışman.
Ya şuan o tarz bir motor bulmak çok zor Kawasaki var fakat parçası Türkiye de yok getirtmek vs. Çok pahalı motor ve genel de yaşlı motorlar. Suzuki içinde aynı şey geçerli bu bağlam da en rahat edeceğin muhtemelen CF moto olabilir RS200 biraz ağır abi gibidir onun haricinde diğer markalara hiç bulaşma zaten özellikle Honda'ya sakın bulaşma sanayiden çıkamazsın.Hız önceliğim değil benim için konfor ve görünüşü tabii ki boyumun yetebileceği bir şey
Cogu yeter ama acil bir durumda büyük sıkıntı çıkarabilir.Merhaba ben motor almak istiyorum aklımdakide pulsar rs200 ama boyum 167 sizce motor sürmek için yeterlimidir? Ayağım yere değermi vs?
Evet bugün r25 e bindim ayaklarımın yarısı yere değiyorsürersin ama topuklar havada kalır