16bintlye sistem önerisi

Reaksiyon skoru
105
Arkadaşlar selam arkadaşım karne hediyesi 16bin TL'ye sistem alcak valo oynuyor yoğunlukla monitör fiyata dahil değil ama uygun fiyata 165-240hz monitör önerisi yaparmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz hızlıda olabilirmisiniz çocuğun annesine bekliyormuş qeqeweq

Arkadaşlar selam arkadaşım karne hediyesi 16bin TL'ye sistem alcak valo oynuyor yoğunlukla monitör fiyata dahil değil ama uygun fiyata 165-240hz monitör önerisi yaparmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz hızlıda olabilirmisiniz çocuğun annesine bekliyormuş qeqeweq
Hay hay paşam. Başka bir arzunuz?
@L I N C O L N ! Abi? Bir tane de burada var bak, emir kipi dağıtıyor... :D 😂

Ekler

• 31AFB5D8-BFB9-4FA8-8229-2D95CD7C463E.jpeg
    31AFB5D8-BFB9-4FA8-8229-2D95CD7C463E.jpeg
    205.6 KB · Hit: 43
Rica etmeyi, kibar olmayı öğren bremin.
Tam ben söyleyecektim sen söyledin. Ağzına (daha doğrusu ellerine :D) sağlık abim. :)
Seni de buraya biraz boşuna çağırmış gibi hissettim şimdi, kıçımızı bir oturtamadık falan diyince, kusura bakmayın lütfen... :(

Tam ben söyleyecektim sen söyledin. Ağzına (daha doğrusu ellerine :D) sağlık abim. :)
Seni de buraya biraz boşuna çağırmış gibi hissettim şimdi, kıçımızı bir oturtamadık falan diyince, kusura bakmayın lütfen... :(
Arkadaşa itafen söyledim onu sana değil. Saygısız elemanları görünce etiketleyelim birbirimizi rencide eder kafalarını keseriz.

Arkadaşa itafen söyledim onu sana değil. Saygısız elemanları görünce etiketleyelim birbirimizi rencide eder kafalarını keseriz.
Tamam abi. Bana dediğini sandım diye öyle yazdıydım. DC'de görüşürüz! 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,458
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri