16k yeterli. Xbox alınca game pass de al bence yıllık felanSade valorant degil zaten online oyun anlaminda yazdım onu yani sey sence 20k tek sistem mi 16k +xbox mı
16k yeterli. Xbox alınca game pass de al bence yıllık felanSade valorant degil zaten online oyun anlaminda yazdım onu yani sey sence 20k tek sistem mi 16k +xbox mı
Naci bey sorunu yoksa neden kızgın attığınız öğrenebilir miyim ?16k yeterli. Xbox alınca game pass de al bence yıllık felan
16k yeterli. Xbox alınca game pass de al bence yıllık felan
içinde msı b550m a pro anakart var biliyorum süper değil ama bir sıkıntı çıkarır mı yoksa direk iğrenç bir anakart mı?16k yeterli. Xbox alınca game pass de al bence yıllık felan
İşte apu almak ne kadar tuhafsa 3070 yanına Xbox almak da o kadar tuhaf. Xbox parasını da ekleyip 3080 bile alabilirsin.tek oyun için kullanmıyacağım filz izlemek vs. en azından güzelce bir kaç yıl götürsün bütçem varken apu almak tuhaf geldi
3080 alınca ne değişcek acaba işimi gören apu değil 3070 çünkü monitör 2k 4k kullanmıycam yaniİşte apu almak ne kadar tuhafsa 3070 yanına Xbox almak da o kadar tuhaf. Xbox parasını da ekleyip 3080 bile alabilirsin.
2k kullanmayacaksan gereksiz 30703080 alınca ne değişcek acaba işimi gören apu değil 3070 çünkü monitör 2k 4k kullanmıycam yani
Kullanıcam iste sıkıntı o yoksa 1660super falan alırdım2k kullanmayacaksan gereksiz 3070