Ekran berbatIphone 11 64 GB
12t IMEI atılamıyor olması lazım. Yd alıcaksan atılıp atılmadığına emin ol
Tam olayını bilmiyorum ancak 11t pro bile sadece dirençle oluyor. 12t de öyledir en fazla. Bildiğim kadarıyla atılmıyorEkran berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
YAzılımla atarsın
12t alırsın
Bide bilmediğin kısmı var olayınBildiğim kadarıyla atılmıyor
İp 11 alınmaz gibi hem ekran bakımından kötü hem eskidi hem rakiplerine göre güç bakımından daha geride sırf Apple cihaz almış olmak için almak daha güçlüsü dururken saçma olmaz mı?İp11 64gb
Saçma bencedeİp 11 alınmaz gibi hem ekran bakımından kötü hem eskidi hem rakiplerine göre güç bakımından daha geride sırf Apple cihaz almış olmak için almak daha güçlüsü dururken saçma olmaz mı?
Şimdilik 12 t düşünüyorum yd 9.5 civarına var annemin içi rahat etmezse burdan 15.7 Alacam ondan önemli değil ya yapacak bir şey yokSaçma bencede
Xiaomi Mi 12 T Pro yurtdışı al.16 k en fazla bütçe var ne almalıyım 12T mantıklı geliyor şimdilik yd almak isterim ama ailemin içi pek sinmiyor yd cihazlara genelde oyun tarafı benim için önemli tavsiyelerinizi bekliyorum
Yani düz 12t aralarında aman aman bir fark yok kamera ve işlemci sadece 12t pro yerine Xiaomi 13 alsan daha mantıklı her yöndenXiaomi Mi 12 T Pro yurtdışı al.
OIS+EIS var video çektiğinde çok iyi stabilizasyon veriyor.
Snapdragon 8 işlemcisiyle de CPU Throttling testlerinde hiç drop gözükmüyor.
Max. yarım saatte full şarj oluyor.
Ekranı büyük, hz değeri yüksek.
Ben de iPhone 13 satıp 12T Pro alacağım, kalan parayla da RTX 3050 laptop alır oyun keyfini yaşarım.
iPhone güzel ama yatay ekranda bildirim gelip bildirime tıkladığında siyah ekran geliyor ve uygulamayı kapatmadan düzelmiyor ( her defasında ) böyle can sıkıcı bir kaç bugı var, ayrıca 2 saate yakın şarj oluyor.
Şarjı uzun dayanıyor ama 2 saat şarj olması sinir bozucu Samsung da öyle
Özellik, işlevsellik, güncelleme konusunda ben Xiaomi’ yi öneririm.
Poco X3 Pro vardı, ilk aldığımda bir sürü sorunu vardı güncelleme geldikçe düzelttiler.
12tpro kamera daha iyiYani düz 12t aralarında aman aman bir fark yok kamera ve işlemci sadece 12t pro yerine Xiaomi 13 alsan daha mantıklı her yönden
20 dakikada tam şarz oluyor bende 1 den 100 e kadarMax. yarım saatte full şarj oluyor.
Knk düz Xiaomi 13 un leica ile işbirliği var hem daha güçlü işlemciye sahip 12t pro ya göre bence her turlu Xiaomi 13 ezer güç kamera tasarım bakımdan (bana göre) hemde daha yeni bir cihaz12tpro kamera daha iyi
20 dakikada tam şarz oluyor bende 1 den 100 e kadar