Neler Yeni

16x2 DDR4 Ram önerisi

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
Bütçe
2800
Merhabalar hali hazırda kullandığım sistemim bu ancak ram konusunda sorunlar yaşıyorum özellikle chrome , oyun ve birkaç program aynı anda açık olduğında fazla ram kullanımından dolayı droplar yiyorum. Bu yüzden en azından ram konusunda kafam rahat olsun diye 32 yapmak istiyorum. Fiyatı çok uçmayacak şekilde 2x16 ddr4 ram arıyorum. Biraz araştırdığımda açıklamaya linklerini koyduğumbu 4 ürünü buldum. Hepsinde ara ara minik minik sorunlara denk gelmişler ama teknoloji işi bildiğiniz gibi biraz şans işide var. Başka önerileriniz veya attıklarım arasından önerielrinz var ise bekliyorum şimdiden teşekkürler.

1735553390758.png

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
Merhabalar hali hazırda kullandığım sistemim bu ancak ram konusunda sorunlar yaşıyorum özellikle chrome , oyun ve birkaç program aynı anda açık olduğında fazla ram kullanımından dolayı droplar yiyorum. Bu yüzden en azından ram konusunda kafam rahat olsun diye 32 yapmak istiyorum. Fiyatı çok uçmayacak şekilde 2x16 ddr4 ram arıyorum. Biraz araştırdığımda açıklamaya linklerini koyduğumbu 4 ürünü buldum. Hepsinde ara ara minik minik sorunlara denk gelmişler ama teknoloji işi bildiğiniz gibi biraz şans işide var. Başka önerileriniz veya attıklarım arasından önerielrinz var ise bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle

Kingston almanızı öneririm

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston almanızı öneririm
maalesef zamanında 3 forumdan 1 cevap bile gelmediğinden satıcı puanı, ürün değerlendirmesi ve taksit imkanına falan baktım gskill olanı aldım ve dün akşam taktım

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
Bende görmedim hiç hocam hiçbiri üzmez zaten attıklarınızın fakat kingston biraz daha güvenilir.Hayırlı olsun bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,076
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom