Neler Yeni

17.000 TL bütçeli yazılım oyun odaklı

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Can Uzay
Sanırım 11. nesil msi alıcam siz ne dersiniz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı?
11. nesil msi çok iyi ama biraz daha beklersen Ryzen 7 5800H ve RTX 3070li notebooklar stoklara gelecek

Avolay

80+ Gold
Hocam 4k 60Hz'e kadar çıkış sağlıyor ekran kartı. Harici bir 2k monitör de düşünüyorum kesin olarak bunu göz önüne alırsak son sözünüz ne olur?
O durumda tamam ancak fazla masraf çıkıyor , ayrıca kesinlikle soğutucu alın bu bilgisayarlar en ince diye çıkıyor ısınmama gibi bir ihtimali yok

Avolay

80+ Gold
O durumda tamam ancak fazla masraf çıkıyor , ayrıca kesinlikle soğutucu alın bu bilgisayarlar en ince diye çıkıyor ısınmama gibi bir ihtimali yok
Gerçeği söyleyince beğenilmiyoruz , önlem almanız için diyorum Msı ısınınca bir kazancım olmayacak benim

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Msi geliyor hocam son kararım gibi teşekkürler yorumunuz için.
Bence hemen karar vermeyin yarın öğlen saatlerinde bir daha konu açın daha iyi laptop önerenler olabilir.Sonradan keşke bu alsaydım demezsiniz en azından

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
Gerçeği söyleyince beğenilmiyoruz , önlem almanız için diyorum Msı ısınınca bir kazancım olmayacak benim
Hocam estağfirullah fikirlerinizmühim benim için lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Laptop konusunda pek bir bilgim yok ama bileşenlere hakimim ilerleyen zamanlarda evde masaüstü hesabı monitör klavye mouse setup yapacağım. O sebepten dolayı ısınmasını da pek takmıyorum. Ekstra yorumlarınıza tavsiyelerinize açığım. Sadece arkadaşlarımla aklımıza en yatan laptop msi markalı olan laptop olduğu için diretmiş gibi oldum :).
Saygılar..

Avolay

80+ Gold
Hocam estağfirullah fikirlerinizmühim benim için lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Laptop konusunda pek bir bilgim yok ama bileşenlere hakimim ilerleyen zamanlarda evde masaüstü hesabı monitör klavye mouse setup yapacağım. O sebepten dolayı ısınmasını da pek takmıyorum. Ekstra yorumlarınıza tavsiyelerinize açığım. Sadece arkadaşlarımla aklımıza en yatan laptop msi markalı olan laptop olduğu için diretmiş gibi oldum :).
Saygılar..
Bakın açıkçası kırıldım çünkü benden bir öneri istenildi ve ben son 30 dakikamı araştırmaya harcadım , sadece markası MSI diye tüm araştırmamı çöpe attınız , üstüne güzel diyenleri beğenip de benim soğutucuya ihtiyaç duyacaksınız ısınır o laptop dememi beğenmeden teşekkür etmeden geçmeniz hakkınızda yanlış izlenim oluşturdu. Eğer yakın zamanda masaüstü toplayacaksanız , sorun değil iyi geceler. Saygılar demenizi gerektirecek bir durum yok iki eşit insanız :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
Bakın açıkçası kırıldım çünkü benden bir öneri istenildi ve ben son 30 dakikamı araştırmaya harcadım , sadece markası MSI diye tüm araştırmamı çöpe attınız , üstüne güzel diyenleri beğenip de benim soğutucuya ihtiyaç duyacaksınız ısınır o laptop dememi beğenmeden teşekkür etmeden geçmeniz hakkınızda yanlış izlenim oluşturdu. Eğer yakın zamanda masaüstü toplayacaksanız , sorun değil iyi geceler. Saygılar demenizi gerektirecek bir durum yok iki eşit insanız :)
Vallahi ne yalan söyleyeyim abartısız 3 saattir laptop bakıyorum aynı zaman chatleşiyorum inanın kafa kalmadı. Arkadaşlarımla acayip ikilemlere düştük sanırım msi bizi sadece 11. nesil işlemcisi var diye mest etti. Kırdığım için de çok özür dilerim. Kırık kalbi onarmak laptop araştırmaktan daha zordur efenim :)

Top Bottom