17 yaşındayım nerede çalışabilirim?

Reaksiyon skoru
138
Arkadaşlar seneye 12 olucam kitap yemek vs derken masraf çok oluyor ondan para biriktirmek için işe girmek istiyorum.Nerede çalışabilirim izmirde oturuyorum aklıma hiç fikir gelmiyor..

Arkadaşlar seneye 12 olucam kitap yemek vs derken masraf çok oluyor ondan para biriktirmek için işe girmek istiyorum.Nerede çalışabilirim izmirde oturuyorum aklıma hiç fikir gelmiyor..
Elektrikçide çalışabilirsin. Basit bir iş.

Garsonluk biçilmiş kaftan. Bahşiş de alabileceğin yerler varsa miss. Otellere de sor.

Yarın çıkıp mekan araştırıyım biraz..Camında eleman aranıyor diye yazı görürsem ışınlanırım direkt.
Camında görmesen bile sor kanki. Bak ben çalıştığım restorana gittiğimde yok almıyoruz falan dediler. Birdaha gittim abi dedim çalışcam vs. zor bela aldılar. Bu sene tekrar çağırıyorlar :)

Çok yazık bu yaşta bir öğrencinin kitap masraflarını düşünmesi...
Ufak butik bir kafede garsonluk yapabilirsin büyük işletmelere giremezsin maalesef reşit olmadığın için büyük franchise işletmelerde galiba annen veya babandan çalışabilir kağıdı ile girebiliyorsun ama

Camında görmesen bile sor kanki. Bak ben çalıştığım restorana gittiğimde yok almıyoruz falan dediler. Birdaha gittim abi dedim çalışcam vs. zor bela aldılar. Bu sene tekrar çağırıyorlar :)
oha cok iyimis ama utanirim ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yazık bu yaşta bir öğrencinin kitap masraflarını düşünmesi...
Ufak butik bir kafede garsonluk yapabilirsin büyük işletmelere giremezsin maalesef reşit olmadığın için büyük franchise işletmelerde galiba annen veya babandan çalışabilir kağıdı ile girebiliyorsun ama
evet inanilmaz üzücü ben suan tyt mat 11 fizk bitirmem lazim ama is ariyorum vidden yazik halimize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri