oyun için hangisi sizcearalarından logitech, kablosuz istersen g535 satan var sarı sitede
çoğu cs prosunda logitech g proyu görüyorum artık yeni nesil cloud 2 gibi bi şey oldu.oyun için hangisi sizce
g pro diyemi geçiyorçoğu cs prosunda logitech g proyu görüyorum artık yeni nesil cloud 2 gibi bi şey oldu.
G pro mousetu sanırım klavye mouse kulaklık hepsinde var o seri kafa karıştırıyor biraz. O ilkte yazdığın kulaklıktan bahsediyorum kablolu alacaksan onu alabilirsin.g pro diyemi geçiyor
teşekkürlerG pro mousetu sanırım klavye mouse kulaklık hepsinde var o seri kafa karıştırıyor biraz. O ilkte yazdığın kulaklıktan bahsediyorum kablolu alacaksan onu alabilirsin.
g pro x 7.1 diye geçiyo kardeşimg pro diyemi geçiyor
aynen ondan bahsediyorum uzun süredir razer bakıyordum şimdi aynı fiyat olunca kararsız kaldımg pro x 7.1 diye geçiyo kardeşim
valla uzun zamandır bende araştırıyorum yarın pro x i sipariş vericem cloud 2 düşünüyodum arada 200 300tl fark var hem yazılımı var hemde güncel kulaklıkaynen ondan bahsediyorum uzun süredir razer bakıyordum şimdi aynı fiyat olunca kararsız kaldım
Bende onda karar kildim vatanda var gidip alacam bu gün. Mikrofonu çok güzel iyi diyorlar.valla uzun zamandır bende araştırıyorum yarın pro x i sipariş vericem cloud 2 düşünüyodum arada 200 300tl fark var hem yazılımı var hemde güncel kulaklık.
Mağazalarda pahalı olabiliyor ama dikkat edin. Ayrıca amazon>vatan yani aynı fiyat olsa bile amazon benceBende onda karar kildim vatanda var gidip alacam bu gün. Mikrofonu çok güzel iyi diyorlar.