Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,911
- İsim
- Okan Aslantaș
Neye göre kime göre kullanmadan konușma bence evdeki herkese xiaomi aldirttim gidipte 10 yıl önceki cop sp450 islemcileri vs kullanan telefonlari almak yerine fp almak varkenXioamiden uzak durun derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herseye onyargili bakiyosunuz bende xiaomi kullaniyorum 10 kere telefon alicak olsam 10 kere de xiaomi tercih ederim fiyatina göre rakibi yok cünkuXioamiden uzak durun derim.
Gidipte vodafone turkcel bayine ben telefon bakıyorum su fiyata diyince size sponsor olduklaei cop telefonları dudak ucuklatan fiyatlara satiyorlar su kadar rami var su kadar hafizasi var diye milleti kandiriyolar bizde cahil mi olalim yani islemciye bakmadan grafik birimine bakmadan telefon alanda ne bilim haniNeye göre kime göre kullanmadan konușma bence evdeki herkese xiaomi aldirttim gidipte 10 yıl önceki cop sp450 islemcileri vs kullanan telefonlari almak yerine fp almak varken
Herseye onyargili bakiyosunuz bende xiaomi kullaniyorum 10 kere telefon alicak olsam 10 kere de xiaomi tercih ederim fiyatina göre rakibi yok cünku