7 bin tl telefon önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,727
Öncelikle kamera olacak şekilde telefon arıyoruz. Bütçe 6 7 bin TL. 4 5 yıl günlük kullanımda sorun çıkarmayacak bir cihaz gerek. Oyun oynanmayacak, bol bol fotoğraf ve sosyal medya kullanımı olacak. Ne önerirsiniz?

Redmi Note 10S kullanıyorum memnunum. Oyun oynanmayacak demişsin ama oynarsanda üzmez iyi telefon

Boş yapma.bildigin səy hakkinda yorum yap.canavar gibi telefon
Nasıl canavar? Miyavlıyor hocam. İşlemcisi verimsiz ama pasif soğutması bile yok. Video çekerken bile telefona drop giriyor. Şahsen bana kalırsa ömrü 3 yıl. Mıuı 14'e zaten güncellemeyin. Optimizasyon daha kötü oldu.

Boş yapma kardeşim iyi ise nedn bizim garanti şirketine her gün 30un üstünde geliyor açıkla bana ???? Bilgin olmadan yorum yapma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eşşekten at performansi beklemicen hoş
Emin misin hocam? :)
%90

Ulan işlemcisi kötü ekranı 60hz yazılımı kronik cihaz orta segmentin başında kamerası kötü yazılım sorunlarında zirve yapan ilk 5 cihaz arasına girer Redmi 9T Redmi 10 2022 gibi burda bilgin olmadan konuşma çöp cihaz işte yanma

Uygunsuz davranış
Boş yapma kardeşim iyi ise nedn bizim garanti şirketine her gün 30un üstünde geliyor açıkla bana ???? Bilgin olmadan yorum yapma

%90

Ulan işlemcisi kötü ekranı 60hz yazılımı kronik cihaz orta segmentin başında kamerası kötü yazılım sorunlarında zirve yapan ilk 5 cihaz arasına girer Redmi 9T Redmi 10 2022 gibi burda bilgin olmadan konuşma çöp cihaz işte yanma
Lanli lunlu konuşma lan Avel.

Hocam o bütçede alacağınız cihaz 5 yıl götürmez (iyi kötü iş görür ama akıcılığı kaybeder yani) bunu bilincinde olarak size önerilen cihazları alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,257
Üyeler
200,634
Son üye
Cht47

Geri