FelakEt 80+ Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 7 20 Aralık 2022 #1 Bütçe 1700 Merhaba arkadaşlar, ben çok sesli olmayan kablosuz klavye arıyorum arada oyun oynuyorum, yazı yazıyorum ve bazen macOS’da kullanıyorum ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar, ben çok sesli olmayan kablosuz klavye arıyorum arada oyun oynuyorum, yazı yazıyorum ve bazen macOS’da kullanıyorum ne önerirsiniz?
OldSins07 80+ Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 95 Reaksiyon skoru 20 20 Aralık 2022 #2 Kendim cooler master ck721 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. (Red switch kullanıyor) İstersen özelliklerinide yazabilirim.
Kendim cooler master ck721 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. (Red switch kullanıyor) İstersen özelliklerinide yazabilirim.
F fahrettinaga 80+ Bronze Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1,670 Reaksiyon skoru 816 20 Aralık 2022 #3 FelakEt yazmış: Merhaba arkadaşlar, ben çok sesli olmayan kablosuz klavye arıyorum arada oyun oynuyorum, yazı yazıyorum ve bazen macOS’da kullanıyorum ne önerirsiniz? Devamı için tıklayın... sana 2.el feker jjk84lu cok gyzel bır klavye verebılırım
FelakEt yazmış: Merhaba arkadaşlar, ben çok sesli olmayan kablosuz klavye arıyorum arada oyun oynuyorum, yazı yazıyorum ve bazen macOS’da kullanıyorum ne önerirsiniz? Devamı için tıklayın... sana 2.el feker jjk84lu cok gyzel bır klavye verebılırım
FelakEt 80+ Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 7 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 fahrettinaga yazmış: sana 2.el feker jjk84lu cok gyzel bır klavye verebılırım Devamı için tıklayın... 2. El almayı planlamıyorum. Logitech POP Keys Hakkında ne düşünürsünüz?
fahrettinaga yazmış: sana 2.el feker jjk84lu cok gyzel bır klavye verebılırım Devamı için tıklayın... 2. El almayı planlamıyorum. Logitech POP Keys Hakkında ne düşünürsünüz?