Neler Yeni

17500₺ Kadar Render PC Tavsiyesi

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
500 ile sorun olmuyor, çoğu sorun yaşayan 400 serisi anakart kullanıyor
Benim anlatmak istediğim o değil 500de bile sorun olabilir 500 çıkalı kaç ay veya yıl oldu bilmiyorum ama nvida yıllardan beri başarılı bu konuda amd konusunda şüpheliyim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro bir dostumuz mimari çizimler yapıyor, yani her ikiside önemli
Bak öncelikle sen istersen 3070Ti al bu ram ile max 3 4 k ayarında render yaparsın onu soylıyım

Benim anlatmak istediğim o değil 500de bile sorun olabilir 500 çıkalı kaç ay veya yıl oldu bilmiyorum ama nvida yıllardan beri başarılı bu konuda amd konusunda şüpheliyim sadece

Bak öncelikle sen istersen 3070Ti al bu ram ile max 3 4 k ayarında render yaparsın onu soylıyım
32 GB Ram 2100 tl bence sistemi tek tek toplamak daha iyi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dengeli bir sistem yapması çok daha mantıklı, dediğin işlemci düşük kalıyor, ve 16gb bu bütçede gayet yeterli ekran kartı ve işlemcide öyle. @RevDeisDou ile overclockda yaparsa çok daha iyi olur

32 GB Ram 2100 TL bence sistemi tek tek toplamak daha iyi
kral çok daha pahalıya geliyor tek tek toplayınca neresi iyi

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
dengeli bir sistem yapması çok daha mantıklı, dediğin işlemci düşük kalıyor, ve 16gb bu bütçede gayet yeterli ekran kartı ve işlemcide öyle. @RevDeisDou ile overclockda yaparsa çok daha iyi olur

Genel konuşuyorum bu sistem için demiyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

ayrıca isterse attığım sistemde 2x16gb ve msı b550 yapıp alabilir, soğutucu alamaz.

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik

ayrıca isterse attığım sistemde 2x16gb ve msı b550 yapıp alabilir, soğutucu alamaz.
Usta öncelikle bu kadar mimari çizim falan dedi sanırsam onun için zaten yeterli

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Furkan
burdan amd ekran kartlı sistem atalanlara sesleniyorum render için ne lazım olur nvidia adama lazım olan ne nvidia amd ekran kartlı şeyleri atmayın hacı yeterr

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
burdan amd ekran kartlı sistem atalanlara sesleniyorum render için ne lazım olur nvidia adama lazım olan ne nvidia amd ekran kartlı şeyleri atmayın hacı yeterr
Heh ya iste bu usta sonunda yani amd cok supheli yanii

Usta öncelikle bu kadar mimari çizim falan dedi sanırsam onun için zaten yeterli
Ama 8k render yapicam veya daha üstü diyorsa mümkün değil yapacaz 3k 4k da tıkanır bu ram ile ondan sonra der 3060 aldık ama tamamını kullanamıyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
renderı ekran kartından alacaksa evet nvidia biraz daha iyi olur

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Furkan

bütçeyi biraz aşıyor k.b çok iyi anlamıyorum ama bulabildiğim en iyi 2 sistem bu sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,594
Üyeler
168,653
Son üye
Critles
Top Bottom