178 TL'ye Logitech F310 Gamepad alınır mı?

Bence mantıksız değil hocam bende f710 var sol analog soyuldu diye yenisini gönderdiler
Ancak genel olarak ele alınca Yula daha iyi. Eline iyi gamepad geçince F710'un pek de iyi olmadığını anlarsın. Bu arada @Ayrton Logitech gamepadlerler arası hiç iyi olmayan biridir ona neler çektiğini sorabilirsin.

Ancak genel olarak ele alınca Yula daha iyi. Eline iyi gamepad geçince F710'un pek de iyi olmadığını anlarsın. Bu arada @Ayrton Logitech gamepadlerler arası hiç iyi olmayan biridir ona neler çektiğini sorabilirsin.
Neresi iyi değil ki hocam benim ilk gamepadim bu ve memnunum yeterince kaliteli bence

Dualshock örneği vermenin hiçbir anlamı yok bence tabii dualshock f310'dan daha iyi olacak böyle bir karşılaştırmanın yapılmasının bile anlamı yok f310 kendi özelliklerini gayet iyi yerine getirebilen işlevinde sorun yaşanmayan bir gamepad logitech garantisinin verdiği rahatlık da var daha ne istesin birisi

Dualshock örneği vermenin hiçbir anlamı yok bence tabii dualshock f310'dan daha iyi olacak böyle bir karşılaştırmanın yapılmasının bile anlamı yok f310 kendi özelliklerini gayet iyi yerine getirebilen işlevinde sorun yaşanmayan bir gamepad logitech garantisinin verdiği rahatlık da var daha ne istesin birisi
Verdim siparişi hayırlısı bir sıkıntı çıkmadan kazasız belasız kullanırım inşallah tüm yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.

Onu sadece örnek olarak verdim. Yorumumu tam okusan anlarsın.

Asla alınmaz. F310 ve F710 ikisini de kullandım. Şu zamana göre berbatlar.

Pusat Pro alın 2. elden. Aynı fiyat ve çok daha iyi.

Asla alınmaz. F310 ve F710 ikisini de kullandım. Şu zamana göre berbatlar.

Pusat Pro alın 2. elden. Aynı fiyat ve çok daha iyi.

Bu fiyata bulabildiğimin en iyisi buydu 180 TL'ye çakma xbox'lar kontorland'lar snopy'ler var yani çakmanın çakması denecek ürünler var ve ikinci el alışverişe güvenmiyorum hayırlısı aldık artık bu zamana kadar ki kullandıklarım 50-60 TL'likti yani bana çok kötü geleceğini zannetmiyorum 1 ayda iade garantisi verdikleri için bakıcam duruma göre ama sorun olacağını sanmam bu kadar insan öneriyorsa bildiği vardır.

Geri