Kartallar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
Eyvallah kardeşim, acil ihtiyacı olan sen ve benim gibiler için iyi fiyat. Bazı arkadaşlar beğenmedi ama neyse. Onlara bakarsak zaman makinasına binip Ekim ayına gitmeliyiz ...Yaa sen adamsın burdakiler 1 tanesini 300e satmaya çalıştı bana
Öyle diyen yok. Diyoruz ki 1300mah buradaki en düşük kapasite ve uyguna kampanyada denk geliyor çoğu zaman gp ve varta onlar aciliyeti olmayanlar için daha uygun olur diyeEyvallah kardeşim, acil ihtiyacı olan sen ve benim gibiler için iyi fiyat. Bazı arkadaşlar beğenmedi ama neyse. Onlara bakarsak zaman makinasına binip Ekim ayına gitmeliyiz ...
Sen niye alındınki sana yazmadım. Senin yorumun mantıklıydı ve beğendim.Öyle diyen yok. Diyoruz ki 1300mah buradaki en düşük kapasite ve uyguna kampanyada denk geliyor çoğu zaman gp ve varta onlar aciliyeti olmayanlar için daha uygun olur diye
Evet ve anlamıyorum alt tarafı pil alıyoz 30tl fazla ödesem nolcak kddkdkdkdkdEyvallah kardeşim, acil ihtiyacı olan sen ve benim gibiler için iyi fiyat. Bazı arkadaşlar beğenmedi ama neyse. Onlara bakarsak zaman makinasına binip Ekim ayına gitmeliyiz ...
Olmaz benim suçum büyük öyle demeEvet ve anlamıyorum alt tarafı pil alıyoz 30tl fazla ödesem nolcak kddkdkdkdkd
Kddkdkdkdkd affedilmicek bi suç buOlmaz benim suçum büyük öyle deme![]()