Samsung eğitim indirimi ile 17 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED alabilirsin.Selamlar Samsung h65b monitörü iade edip yeni monitor alacağım bütcem 16-17k escape from tarkov gibi fps oyunları oynuyorum ve film de çok çok izliyorum ona göre bir monitör önerir misiniz
Va veya tn olmasın
İndirim bitmiş kiSamsung eğitim indirimi ile 17 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED alabilirsin.
hocam bu bütçe ile maalesef gaming oled monitör yok. size önerim ıps panellere bakmanız olacak.Selamlar Samsung h65b monitörü iade edip yeni monitor alacağım bütcem 16-17k escape from tarkov gibi fps oyunları oynuyorum ve film de çok çok izliyorum ona göre bir monitör önerir misiniz
Va veya tn olmasın
hdmi 2.1 i olan bir monitor var mı önerdiğinizhocam bu bütçe ile maalesef gaming oled monitör yok. size önerim ıps panellere bakmanız olacak.
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI USB VESA ELMB SYNC,PIVOT Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI USB VESA ELMB SYNC,PIVOT Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
maalesef yok hocam ama pivot isterseniz bunu buldum.hdmi 2.1 i olan bir monitor var mı önerdiğiniz