Cevap gelmedi kral düzgün sistem bulamadım ondan dolayıAynı konuyu 3 defa açmanın amacı nedir?
Valla 3070li olan sistem olabilir vatandan alınan. Ama satan birinden almanız lazım veya belki başka da gelir bilememİlk tercihim Nvidia hem oyun oynayacağım hem yazılım yapıyorum hem de tasarım falan yapıyorum hem tekli hem de çoklu çekirdek performansının iyi olması gerekiyor.
Önerilerinizi atabilir misiniz?
Ona yetişemedim ya anında bitti stoklarValla 3070li olan sistem olabilir vatandan alınan. Ama satan birinden almanız lazım veya belki başka da gelir bilemem
Kredi kartı ile almayı düşünüyorum nakit değil yoksa öyle yapabilirdik ama kredi kartı ile düşünüyorum3070 sistem 19a satarım sanasıfır
Hocam bekle o zaman vatandan 1 sistem daha gelecekOna yetişemedim ya anında bitti stoklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kredi kartı ile almayı düşünüyorum nakit değil yoksa öyle yapabilirdik ama kredi kartı ile düşünüyorum
MD4 sistemde neler çıkabilir sizce bide vatan bu hafta bir daha çıkartır mı yıl başından sonra böyle indirimli çıkmaz çünkü. Bu hafta bir daha çıkartabilir mi?Hocam bekle o zaman vatandan 1 sistem daha gelecek
MD4 3070li falan olmaz muhtemelen 10k ya monitör dahil sistem olacak da vatanı da bilemiyorum. İnstagramdan ben yapıyorum duyurusunu geliyo gelecek vs diyeMD4 sistemde neler çıkabilir sizce bide vatan bu hafta bir daha çıkartır mı yıl başından sonra böyle indirimli çıkmaz çünkü. Bu hafta bir daha çıkartabilir mi?
3060 lı falan olabilir mi 10kdan fazlada olabilir fiyat yıl sonu herkes alsın gibi yani efe uyga/shelby falan gibi çıkabilir mi sizceMD4 3070li falan olmaz muhtemelen 10k ya monitör dahil sistem olacak da vatanı da bilemiyorum. İnstagramdan ben yapıyorum duyurusunu geliyo gelecek vs diye
3060 üstü vatan yapabilir ama 3060 çıkardılar 3070 çıkardılar 3050 yaptılar belki 3060ti gelir belki de 3080 yaparlar bilemiyorum3060 lı falan olabilir mi 10kdan fazlada olabilir fiyat yıl sonu herkes alsın gibi yani efe uyga/shelby falan gibi çıkabilir mi sizce
Tahmini aynı bütçeye bende alıcam gibi. 3060ti lı sistemler var bu bütçeye 20 k ya 3070 de var ama 3070 2 fanlı 3060ti 3 fan aralarında 5 max 10 fps oynadığından 3060ti daha mantıklı geliyor3060 üstü vatan yapabilir ama 3060 çıkardılar 3070 çıkardılar 3050 yaptılar belki 3060ti gelir belki de 3080 yaparlar bilemiyorum
senin aklındaki sistemler hangileri link atabilir misinTahmini aynı bütçeye bende alıcam gibi. 3060ti lı sistemler var bu bütçeye 20 k ya 3070 de var ama 3070 2 fanlı 3060ti 3 fan aralarında 5 max 10 fps oynadığından 3060ti daha mantıklı geliyor