Bir dahaki hafta içinde 15-20k arası sistem alacağım öneri istiyorum veya parça parça da olabilir tercihim nvidiadan yana.
Bir dahaki hafta içinde 15-20k arası sistem alacağım öneri istiyorum veya parça parça da olabilir tercihim nvidiadan yana.
5600x almayın beylerrr Abdullah abi bile paylaşmıştı neredeyse 1 2 FPS oynuyor fiyat farkı çok fazla![]()
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
bütçen var ise işlemciyi 5600x yaparsın ve ssd 1tb yaparsın seni uzun yıllar götürecektir.
fps den ziyade belki ilerde yayın açmak ister veya video çekmek isterse diye rahat etmesi açısından 5600x yapsın dedim5600x almayın beylerrr Abdullah abi bile paylaşmıştı neredeyse 1 2 FPS oynuyor fiyat farkı çok fazla
render açısında çok fazla fark olmayabilir ama obs de yayın vs açar ise fark ediyor.5600 ile 5600 x arasında yine render açısından da fark yok neredeyse.
hocam nvidia istiyorumhttps://www.itopya.com/alpha-one_h19837
Bunu alabilirsin biraz yükseltip
hocam nvidia istiyorum
hocam 20k bütçeye 3060lı sistem ne kadar mantıklı?Biraz yükseltip işlemciyi bunu alabilirsin![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Baktığım hazır pc lerin çoğunun stoğu bitmiş bunu bulabildim diğerlerine göre uygun. Yukarıda bulmuşlar zaten bazı pcler onları değerlendirebilirsin.hocam 20k bütçeye 3060lı sistem ne kadar mantıklı?