Ben iyice işkillendim biraz öncede N11.com Müşteri hizmetleri arada hatanın Baby Turco kaynaklı olduğunu söyledi iki tarafta bir birine atıyor suçu.
thh de bi ödeme felan yokkkı hocamKaybeden taraf dosya masrafı ödüyor.
Neden arasinlar kiİptal edilmiş benimki de. Ne arayan var ne soran. Saçmalık.
Olayi oldugu gibi yazTHH ne başvurucam nasıl yazmamız gerekiyor bir bilgisi olan varmı?
Yukarıda aranan olduğu içinNeden arasinlar ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olayi oldugu gibi yaz
Sanmam. Bazen mağazayı zora sokuyor diye reddediliyorEğer 2-3 ay gibi bir süre bekleme göze alınırsa THH ile satılan fiyattan firma vermek zorunda. Geçtiğimiz aylarda zam öncesi aldığım iPad zam nedeniyle iptal edilince THH'ye başvurup nerdeyse yarı fiyatına iPad almıştım mesela. Aynı mantık ama daha düşük bir mebla var. Tercih meselesi.
Alırsınız
Thhye başvursak sonuç alamaz mıyız ki
Hayır ödemiyor hocam tamamen yanlış bilgi veriyorsunuz. Ben başvurdum red geldi ve hiç bir ücret ödemedimTHH genelde müşteri aleyhine karar veriyor. Bunda da müşteri lehine karar verilir. İsteyenler THH'ye başvurabilir.
Kaybeden taraf dosya masrafı ödüyor.
Hocam başvuru tamamen ücretsizHadi ya. Acaba olumlu sonuç alır mıyım?
Yok hocam yahu benimki de iptal olmuş. Kargoya verildiğini ben teyit etmemiştim, babamın telefonuna onaylandı bildirimi gelince sabahın 4'ünde "Kargoya verildi." demişti.Arkadaş kargoya verildi demiş
Doğru bilgimi hocam?
Ben daha önce 3 kere başvurdum hepsi olumlu sonuçlandı. Bende sizin gibi merak edip baktığımda kaybeden taraf ödüyor gibi bir şey görmüştüm. Bilmiyordum teşekkür ederim.thh de bi ödeme felan yokkkı hocam
ne alakası var? ülkenin durumu ortada. ben ürünü aldım bana gelmek zorundaBazı şeyler de insaflı olmak lazım yanlış fiyatlandırma belli olan bir şeyi satın alıp aldıktan sonra da iptal edilince THH başvuracağım demek fırsatçılıktan başka bir şey değil. Neyse başvuran başvursun.