Aslında hocam biraz haklısınız. Kendi mağazaları olsa aynı şeyi söylerler miydi bilemiyorum.Bazı şeyler de insaflı olmak lazım yanlış fiyatlandırma belli olan bir şeyi satın alıp aldıktan sonra da iptal edilince THH başvuracağım demek fırsatçılıktan başka bir şey değil. Neyse başvuran başvursun.
Rica ederim ben bir kere kaybettim bir odeme durumu olmadi hocamBen daha önce 3 kere başvurdum hepsi olumlu sonuçlandı. Bende sizin gibi merak edip baktığımda kaybeden taraf ödüyor gibi bir şey görmüştüm. Bilmiyordum teşekkür ederim.
haklı bence adam abiBazı şeyler de insaflı olmak lazım yanlış fiyatlandırma belli olan bir şeyi satın alıp aldıktan sonra da iptal edilince THH başvuracağım demek fırsatçılıktan başka bir şey değil. Neyse başvuran başvursun.
269 TL denk geliyor zaten benim burda macım hakkımı kullanarak kazanmış olduğumu belirtmek.Baby Turco Klasik 90 Yaprak 12'li Paket Islak Havlu Mendil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baby Turco Klasik 90 Yaprak 12'li Paket Islak Havlu Mendil yaprak fiyatı 0,23 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Baby Turco Klasik 90 Yaprak 12'li Paket Islak Havlu Mendil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
269 TL denk geliyor zaten benim burda macım hakkımı kullanarak kazanmış olduğumu belirtmek.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende yapacağım da şimdi.1.adım 2.adım yerlerini filan nasıl dolduracağım yardım eder misiniz?Uğraşma değmez küçük işlerle uğraşma ondan sonra fırsatçılık yapma vs diyen arkadaşlar için atıyorum THH başvurum sonucunda kazandım hesabıma 307 TL kupon tanımlandı o kuponla aldım. GG
Alıntıyı görüntüle