18 taş altı Binance kullanımı

Reaksiyon skoru
1,030
18 yaş sınırının altındayım. Şu an ise ETH kazıyorum. Kazdığım ETH’ler Binance hesabıma geliyor. Sorum ise 18 yaş altı işlem yapamayacağım için ailemden birinin bilgilerini vermek durumundayım. Lakin hesabımın adı ile arkalı önlü kimlik fotosundaki ad aynı olmayacak. Bir sorun olur mu? Ailemin üzerine yeni bir hesap açmama gerek var mı? Bir de yatıracağım Papara kart da benim üzerime kayıtlı. Yine sorun olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

18 yaş sınırının altındayım. Şu an ise ETH kazıyorum. Kazdığım ETH’ler Binance hesabıma geliyor. Sorum ise 18 yaş altı işlem yapamayacağım için ailemden birinin bilgilerini vermek durumundayım. Lakin hesabımın adı ile arkalı önlü kimlik fotosundaki ad aynı olmayacak. Bir sorun olur mu? Ailemin üzerine yeni bir hesap açmama gerek var mı? Bir de yatıracağım Papara kart da benim üzerime kayıtlı. Yine sorun olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
papara karta çekmende sorun olamz. ama kimlik fotosuyla hesap bilgileri uyuşmayacağı için hesabında sıkıntı çıkabilir. en iyisi ebeveynlerinin adına bir hesap açman.

tamamiyle velinin üzerine hesap açmalısın dostum aksi takdirde arkadaşın dediği gibi sıkıntı çıkabilir
konu dışı ama merak ettim hangi kartla mining yapıyorsun ?

2070 super

Bugüne kadar kazdıklarım boşa gitti yani?
hayır dilerseniz mevcut hesaba tc kimlik bağlamayı deneyin olmadı binance destek ile görüşürsünüz
ne kadar kazdınız ki ?

1-2 gün falan oluyor. Şu an ne kadar kazdığım gözükmüyor.
siteye bakarsak 45 küsür aylık getirisi varmış 30 güne bölersek yaklaşık 1.5 dolar kazmışsın yine de çok önemli ise dediğim gibi bu hesaba tcyi bağlamayı dene

Geri