Neler Yeni

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

Aşı Olacak Mısınız?

• Evet

Oylar: 64 56.6%
  • Hayır

Oylar: 49 43.4%

• Oy kullanan toplam üye
    113
  • Anket kapatıldı .

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Bence aşı daha mantıklı ama haklısın başka isimde komulabilirdi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşıların güvenilirliği bir çok kez kanıtlandı.Aşı olmayanlara ilk yasaklar geldi bile.Aşı hayatımızda baya önemli.Düz dünyacı ile aşı karşıtı resmen aynı.Aşıların uzun vade sonuçları neredeyse kesinleşti ve büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmayacağı biliniyor.Aşıların çoğu dünya da zaten virüsten önce de vardı.Mesela Biontech virüs çıkmadan önce kanser için uğraşılan bir aşıydı ve virüs çıktı deney yaptılar etki gösteri.Pandemi başından beri yaklaşık Aralık ayına kadar yani 1 yıl neredeyse bu aşılar test edildi ve güvenli olduğu kanıtlandı.Aşı karşıtlığı yapmayıp dünyayı tekrardan tehlikeye atmayıp aşımızı olalım lütfen.Aşılar tehlike çıkarıcak olsa 20 yaş altına vurulma izni verilmezdi.Aşı olmayan kişilerde mutasyona uğrayabileceğinden aşı olmuş kişileri de tehlikeye atıcak bu kişiler ve dünya farklı bir varyant ile karşı karşıya kalıcak.Bu mutasyonlar çok ciddi boyutta olabilir.Bilime inanın!

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aşı olmayanlara kısıtlama geliyor yavaş yavaş. Bazı üniversiteler şimdiden açıkladı bile aşı olmayanı okula almayız diye. Yakında bu kısıtlama yaygınlaşıcak. Aşı olmamak için devlete dava açan insana ben de ben aşı oluyorum o niye olmuyor da bizi tehlikeye atıyor diye dava açarım.

Yav hani aşı olanlara virüs bulaşsa da bir şey olmayacak gözüyle bakıyordunuz ? O zaman bu korku neyin kafası anlamıyorum madem işe yaramayacağını bildiğin aşıyı niye yaptırıyorsun diyorsun ki yakınlarıma bulaştırıyor diye bende ona dava açarım diyorsun kardeş madem aşının bu kadar etkili olduğundan eminsin aşı olan yakınlarada bu virüs bulaşmaz bu kadar basit

Ayrıca benim genel düşüncem emin olmantan yana olmıcam diye bir şey demiyorum tam anlamıyla emin olduktan sonra olucam bu benim kendi şahsi düşüncem yukarıdaki dediklerim senin fikrine nazaran denilmiş şeylerdir .

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Yav hani aşı olanlara virüs bulaşsa da bir şey olmayacak gözüyle bakıyordunuz ? O zaman bu korku neyin kafası anlamıyorum madem işe yaramayacağını bildiğin aşıyı niye yaptırıyorsun diyorsun ki yakınlarıma bulaştırıyor diye bende ona dava açarım diyorsun kardeş madem aşının bu kadar etkili olduğundan eminsin aşı olan yakınlarada bu virüs bulaşmaz bu kadar basit

Ayrıca benim genel düşüncem emin olmantan yana olmıcam diye bir şey demiyorum tam anlamıyla emin olduktan sonra olucam bu benim kendi şahsi düşüncem yukarıdaki dediklerim senin fikrine nazaran denilmiş şeylerdir .
Hiç bir aşı %100 etkili değil ki

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aşıların güvenilirliği bir çok kez kanıtlandı.Aşı olmayanlara ilk yasaklar geldi bile.Aşı hayatımızda baya önemli.Düz dünyacı ile aşı karşıtı resmen aynı.Aşıların uzun vade sonuçları neredeyse kesinleşti ve büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmayacağı biliniyor.Aşıların çoğu dünya da zaten virüsten önce de vardı.Mesela Biontech virüs çıkmadan önce kanser için uğraşılan bir aşıydı ve virüs çıktı deney yaptılar etki gösteri.Pandemi başından beri yaklaşık Aralık ayına kadar yani 1 yıl neredeyse bu aşılar test edildi ve güvenli olduğu kanıtlandı.Aşı karşıtlığı yapmayıp dünyayı tekrardan tehlikeye atmayıp aşımızı olalım lütfen.Aşılar tehlike çıkarıcak olsa 20 yaş altına vurulma izni verilmezdi.Aşı olmayan kişilerde mutasyona uğrayabileceğinden aşı olmuş kişileri de tehlikeye atıcak bu kişiler ve dünya farklı bir varyant ile karşı karşıya kalıcak.Bu mutasyonlar çok ciddi boyutta olabilir.Bilime inanın!

Kanıtlanmadı gel bana kanıtlarını göster hangi aşı faz 4 veya faz 5 te onaylandı sorarım sana bunu ?

Yoksa bir medya algısıyla hemen bir şeyleri kanıtlamak kolaydır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir aşı %100 etkili değil ki

Burada bahsettiğimiz aşı daha faz 4 ve faz 5 onaylarını almamış aşılar insanların kendi sağlığını düşünerek beklemesi suç mu ?

Şahsen bende beklicem emin olduktan sonra yaptırıcam bak yaptırmıcam demiyorum yaptırıcam fakat emin olmak istiyorum bir müddet bu aşı 8 ay da piyasaya sürüldü 40 günde 40 kez mutasyona ugrayan virüsün aşısı 8 ayda çıktı işe yarayıp yaramadığına tam olarak emin olmalıyız

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Kanıtlanmadı gel bana kanıtlarını göster hangi aşı faz 4 veya faz 5 te onaylandı sorarım sana bunu ?

Burada bahsettiğimiz aşı daha faz 4 ve faz 5 onaylarını almamış aşılar insanların kendi sağlığını düşünerek beklemesi suç mu ?

Şahsen bende beklicem emin olduktan sonra yaptırıcam bak yaptırmıcam demiyorum yaptırıcam fakat emin olmak istiyorum bir müddet bu aşı 8 ay da piyasaya sürüldü 40 günde 40 kez mutasyona ugrayan virüsün aşısı 8 ayda çıktı işe yarayıp yaramadığına tam olarak emin olmalıyız
Mantıken doğru ben ona bir şey demedim dünyada herhangi bir virüsün aşısı %100 etkili değil

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Mantıken doğru ben ona bir şey demedim dünyada herhangi bir virüsün aşısı %100 etkili değil

tabii ki hocam beklemek gerekir diye düşünüyorum bu virüs bir çok kez mutasyona uğradı ve uğramaya devam ediyor gerçek anlamda aşı etkili olursa yani mutasyonlara rağmen etkisini kaybetmezse o zaman eyvallah derim yaparım ama eğer etikisi diğerlerine olduğu kadar mutasyonlarada etkili değilse o aşıyı yaptırmanın bir faydası kalmaz sana bir örnek vereyim mesela kuş gribi bir çok kez aynı tipte görülsede daha sonra sürekli mutasyona uğradı dünya bu durum karşısında mutasyonlara bile etkili bir aşı geliştirdi ve bunu piyasaya sürdü ama farkederseniz ki bu gribin bile bulunması baya bir zaman aldı bu da öyle olmalı mutasyonlara rağmen etkinliğini yitirmiyorsa yapılmalıdır desteklerim de ama yitiriyorsa sıkıntı büyük

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sanmıyorum olmam

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Aşılarda tehlikeli olup olmadığının artık neredeyse komple sonucu faz 3 bitince belli oluyor.Faz 4 ve Faz 5 aşıyı kesin kanıtlamak için fakat faz 4 faz 5'e gerek duyulmadı çünkü faz 1'de ki insanlar 6 ay gözlemlendi neredeyse ve bir sorun çıkmadı.İngiltere olsun bir çok ülke olsun aşıların güvenli olup olmadığına dair birden fazla testler,deneyler yaptılar.İlk aşı vurulan insanların üstünden uzun süre geçti yaklaşık 6 ay orta ve uzun vade sonuçlarını veriyor.Bu aşılar yeni çıkmış olsaydı güvenmeyebilirdiniz fakat bu aşıların dünya da zaten önceden olduğunu bilmelisiniz.Virüse karşı neredeyse 2 yıldır bir sorun çıkartmadı bu aşılar.Bir sorun çıkarma ihtimali olsaydı 20 yaş altına dünya da aşılamaya izin verilmezdi.Resmi verileri göz ardı ediyorsunuz ve resmi olmayan verilere inanıyorsunuz.20 yaş altı nüfus dünyanın geleceği ve aşılarda tehlikeli bir durum olmuş olsaydı 20 yaş altına aşıları yapmalarına izin verilmezdi.Aşı zorunlu tutulmaz fakat mecbur olucaksınız.Yasaklar geliyor aşı olmayanlara.Şahsen virüs geldi dünya ya tedavisi de gönderildi dünya ya tedbirimizi virüse karşı almamız gerek.Tehlikeli olan aşıların hepsi yasaklandı.Sana gidip güvenilmeyen tehlikesiz olduğu kanıtlanmayan aşı ol demiyor kimse.Güvenilir ve tehlikesiz olan aşıları olun diyoruz.Bu konuda insanların ciddi düşünmediğini herkes biliyor.Saçma saçma gerçek olmayan word'tan basılmış yazıları verileri paylaşıyorlar.Ciddi ciddi düşünün aşıda sorun olup olmadığını verilerin kanıtların hepsini araştırın ve sonra şunu düşünün aşılar tehlikeli olsa neden 20 yaş altına aşı yapılsın? Düşünün bunu gelecekte 20 yaş üstü değil 20 yaş altı fayda sağlayacak.

Ve ek olarakta FAZ 4 aşılarda son aşamadır ve Faz IV: Ürün ilaç olarak kullanılmaya başlandıktan sonra yapılan klinik çalışmalar Faz IV çalışmalar olarak kabul edilir.

Aşı konu olunca herkes başımıza profesör,bilim adamı kesildi.Yazık.

Son düzenleme:

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
17 Yaşındayım İstedikleri Şeyleri Yasaklasınlar Yinede Aşı Yaptirmiyacağım.
Aşı Kısırlık Yapıyor Buda Kanıtlandı.
Ölmekten korkmuyorum ama aşıyı yinede olmam.

Top Bottom